Unde să îți petreci Revelionul 2014 în Cluj Napoca

1 minute, 59 seconds Read

Cu toții ne punem această întrebare an de an. Câteodată avem prea multe opțiuni, câteodată prea puține. De obicei, fie plecăm din localitate sau poate chiar din țară, fie rămânem acasă sau mergem în club, la un restaurant sau la un prieten. Chiar dacă locuiți sau nu în Cluj-Napoca puteți să profitați de multe dintre variantele de mai sus pentru o distracție garantată.

Pentru a petrece Revelionul 2014 în Cluj-Napoca trebuie să cunoașteți anumite lucruri. În funcție de necesitățile dumneavoastră puteți alege o singură zi de cazare într-o cameră dublă, pentru noaptea de Revelion, care ar avea prețuri începând de la aproximativ 200 de lei la pensiuni sau hoteluri, această alternativă fiind pretabilă mai ales pentru persoanele care locuiesc deja în oraș sau în apropiere și nu doresc să stea mai mult. Dacă doriți însă o ședere mai îndelungată, puteți apela la diferite pachete puse la dispoziție de unitățile de cazare care de obicei sunt destul de avantajoase pentru client. În cadrul petrecerilor de Revelion, în funcție de locul pe care l-ați ales pentru cazare, puteți avea chiar și spectacol propriu de artificii, formații de muzică, dar și mâncare tradițională românească. Cei care stau mai mult în oraș pot să facă o scurtă plimbare pentru a vedea multiplele obiective turistice sau doar pentru a se relaxa puțin.

În cazul în care doriți să luați parte la petrecerea de Revelion 2014 în club, Cluj-Napoca vă oferă o gamă variată de astfel de locuri, multe dintre ele având și petreceri tematice așadar aveți de unde alege. O altă alternativă pentru cei dispuși să petreacă și în aer liber ar putea fi petrecerea din Noaptea dintre ani desfășurată în centrul orașului. Mulți artiști cunoscuți vor avea concerte, iar spectacolul de artificii va fi unul deosebit.

Vezi si:  Cum gasesti cele mai bune oferte de vacanta

Așadar, orașul Cluj-Napoca oferă multe opțiuni pentru a petrece Revelionul 2014 într-un mod cât mai distractiv cu putință, iar alegerea vă aparține. Ca în fiecare an, petrecerea de Revelion din Cluj-Napoca, se anunță incendiară astfel că cei care vor decide să sărbătorească venirea noului an aici, nu vor fi dezamăgiți.

Sărbători fericite și la mulți ani !

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.