tabla zincata

Tabla zincata cutata este cel mai utilizat material pentru acoperisuri

2 minutes, 17 seconds Read

tabla zincataCe este tabla zincata cutata?

Tabla zincata cutata este un material din categoria metalurgica utilizat in industria de constructii pentru realizarea acoperisurilor. Acesta este cel mai folosit tip de invelitoare datorita multiplelor atuuri pe care le are atunci cand este vorba despre acoperirea locuintelor sau chiar halelor de lucru.

Din ce este facuta tabla zincata cutata ?

Dupa cum sugereaza si numele, tabla zincata cutata este un material de constructii realizat in principal dintr-un aliaj metalic in compenenta caruia preoponderent se foloseste otelul. Caracteristica ce ii ofera o serie de avantaje inedite cand vine vorba despre proprietatile acestei piese este chiar stratul de zinc in care este invelit. De asemenea in unele cazuri o alta componenta utilizata in procesul de fabricare poate fi otelul prevopsit.

Calitatile de care se bucura tabla zincata cutata

Multumita stratului protector de zinc aplicat in urma procesului de productie prin care se obtine tabla zincata cutata, acest material utilizat in constructii se bucura de o serie de avantaje printre care:

  • Pretul foarte mic raportat la calitatea acestui material;
  • Proprietati ignifuge (rezistenta la foc, nu alimenteaza sursa focului);
  • Montaj rapid (datorita faptului ca este fabricata din bucati mari);
  • Durata vietii (stratul de zinc protejeaza impotriva agentilor corozivi dar si a conditiilor climatice normale).

Este clar ca toate aceste avantaje sunt extrem de apreciate atat de specialistii in constructii care recomandat acest material, dar si de persoanele fizice care aleg sa il utilizele si se bucura de avantajele acestea.

Vezi si:  Cum alegi prestatorul de servicii de contabilitate

Unde se poate folosi tabla zincata cutata?

Precum am mentionat si mai sus, tabla zincata cutata este predominant intalnita in componenta acoperisurilor locuintelor, dar si a halelor de lucru, insa mai este folosita si in cazuri auxiliare cum ar fi in structura peretilor despartitori sau exteriori ai depozitelor.

Astfel, datorita multitudinii de caracteristici ce fac acest material aparte si foarte permisiv, poate fi intalnit intr-o varietate larga de constructii.

Unde poti gasi tabla zincata cutata?

Acest tip de material poate fi cumparata din magazine speciale ce furnizeaza materiale de constructii prin mediul online. Un astfel de magazin online este Mesteru Manole. Acest magazin online se ocupa cu furnizarea materialelor de constructii bazandu-se pe modelul de comanda-livraer caracateristic acestui tip de comert.

Vorbind strict despre tabla zincata cutata ca pret, acesta variaza in functei de grosime si marime. Astfel, cea mai ieftina incepe de la 25 de lei per bucata in cazul unui astfel de material de 0.3 mm ajungand pana la 96 de lei pentru o foaie de 950×3200 cu grosime de 0.6 mm.

Acest magazin online poate fi contactat prin site-ul aferent, prin email la office@mesterumanole.ro, prin telefon la 0746 205 195 sau la sediul din Soseauata De Centura Chitila-Mogosoaia, nr. 3. De asemenea, in pe site, poti gasi o gama extrem de variate de produse destinate in mod special domeniului de constructii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.