Cateva-detalii-despre-impresionantele-cazi-freestanding

Cateva detalii despre impresionantele cazi freestanding

2 minutes, 28 seconds Read

Cateva-detalii-despre-impresionantele-cazi-freestandingCazile freestanding, fie ele cu un finisaj rafinat sau cu un aspect antic, aduc un sentiment sofisticat de relaxare, atat in baile mari cat si in cele mici. Versatile, aceste cazi sunt finisate pe toate laturile si sunt disponibile intr-o gama larga de forme. In general, cazile freestanding sunt usor de instalat, mai ales cand instalarea are loc intr-o baie care este in constructie sau este remodelata. Ca in cazul oricarui dispozitiv sanitar, exista lucruri pe care va trebui sa le iei in considerare atunci cand cumperi o cada freestanding.

Consideratii privind instalarea

Decide unde doresti sa plasezi cada. O cada freestanding preia punctul focal atunci cand este asezata in centrul unei bai, dar este captivanta chiar si atunci cand este asezata langa un perete sau intr-un colt al baii. Inainte de a cumpara o cada freestanding, determina locatia conductelor de apa si unde doresti sa amplasezi scurgerea. Afla cat de mult spatiu este disponibil pentru pozitionarea cazii, precum si latimea usilor, scarilor si holurilor prin care va fi transportata cada. Retine ca greutatea unei cazi freestanding poate necesita un suport suplimentar pentru pardoseala.

De asemenea, ia in considerare modul in care doresti sa umpli cada. Cele mai multe cazi freestanding vor avea gauri pe una dintre laturi, sau pe o margine, pentru a monta robinetul si dusul. Cazile fara orificii pot necesita instalarea robinetului si a dusului in perete sau in podea.

Forme impresionante

Cazile freestanding sunt realizate in principal din acril, otel inoxidabil, fonta, cupru, bronz, piatra sau lemn. Acestea pot fi proiectate pentru relaxare sau echipate cu beneficii de rasfat, inclusiv jeturi de aer, sisteme de sunet, incalzitoare, sisteme de masaj si tehnologii de cromoterapie. Vei gasi atat cazi freestanding simple, cat si cazi luxoase, intr-o gama de stiluri clasice si contemporane. Iata cateva dintre cele mai comune tipuri de cazi freestanding.

Vezi si:  Despre instalatiile electrice si electricieni

Cazi freestanding amplasate pe podea. Disponibile intr-o gama larga de modele, inclusiv forma D, ovala, patrata, dreptunghiulara, rotunda si multe alte forme, aceste cazi de baie stau direct pe podea. Disponibile in diverse dimensiuni, unele modele de cada freestanding se potrivesc si in baile cu spatiu redus.

Cazi cu picioare. Indiferent daca sunt antice sau recent fabricate, cazile cu picioare in forma de gheara pot fi foarte impresionante. Modelele traditionale ovale dispun de picioare cu doua gheare, care au doua capete inclinate pentru a sprijini capul. Versiunile mai moderne au suporturi sub forma de bile sau caramizi.

Cazi japoneze. Aceste cazi extra adanci sunt proiectate pentru a submersa corpul si a furniza un pachet de relaxare totala, intr-o silueta relativ mica. Disponibile intr-o gama larga de materiale, ele sunt deosebit de dramatice atunci cand sunt realizate din otel inoxidabil, cupru sau lemn.

Cazi piedestal. Piedestalurile si suporturile ridica bazinul de la podea. In functie de tipul de cada si de piedestal, aceste cazi de baie pot avea un caracter modern, vechi, asiatic sau de arta deco. O alta versiune de piedestal plaseaza cada freestanding intr-un cadru din fier sau din lemn.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.