Sfaturi ce iti vor usura foarte mult misiunea, atunci cand te muti

2 minutes, 42 seconds Read

servicii de transport personalizatOamenii devin din ce in ce mai mobili si ajung sa se mute din ce in ce mai mult. Este si normal, in conditiile in care locurile de munca sunt flexibile si prezente in toata lumea iar tinerii par mult mai deschisi la nou. Mutarea nu este insa, cea mai placuta actiune pe care o poti face. Daca vrei sa te muti si sa fie totul ca la carte, trebuie sa stii cum acoperi timpii morti cand trebuie sa te muti, trebuie sa ai la indemana un numar al unei firme care se ocupa de mutari si trebuie sa respecti o serie de sfaturi.

Nu cara toate lucrurile in noua locuinta!

Cu siguranta ai strans o multime de lucruri pe care nu le mai folosesti. In loc de a ocupa spatiu cu haine pe care nu le vei mai purta niciodata, mai bine impacheteaza totul in mai multe categorii. Fa-ti un colt pentru lucrurile pe care urmeaza sa le donezi si un colt pentru cele pe care urmeaza sa le iei cu tine. In felul acesta faci si un bine si economisesti spatiu.

Invata sa economisesti, fara sa cheltuiesti bani pe pungi sau pe folii

De cele mai multe ori, cei care se muta apeleaza la magazinele de profil si isi cumpara zeci de cutii si pungi cu bule. Desi pare o cheltuiala mica, in ansamblul mutarii se simte, asadar, mai bine gasesti solutii gratuite. Din fericire exista solutii gratuite si nu sunt putine. Pentru cutii mergi la un magazin din apropriere si roaga angajatii sa iti dea cutiile pe care in mod normal le arunca. In ceea ce priveste foliile cu bule, poti renunta la ele. In locul lor poti folosi iare care au acelasi efect.

Vezi si:  Design interior case apartamente Bucuresti

Foloseste-te de notatii pentru a organiza cat mai bine mutarea

Incearca sa notezi pe fiecare cutie ce contine si carei camere ii este destinata. De asemenea, este bine sa numerotezi fiecare cutie si sa faci liste cu toate produsele din interior, precum si sa pui cate o sageata cu pozitia in care trebuie sa fie transportata. Este un sfat extrem de util care poate evita o multime de pierderi din timpul transportului.

Fa o poza la elementele ce trebuie sa fie demontate si montate ulterior, in noua locatie

Computerul, piesele de mobilier modulare si in general toate elementele care se demonteaza, trebuie sa aiba instructiuni de folosire pentru a putea fi montate la loc. Daca nu au nu este nicio problema. Poti face o poza la pozitia lor actuala in asa fel incat sa stii care sunt pasii ce urmeaza sa fie facuti pentru un montaj corect.

Opreste electronicele mari inainte de a fi mutate

Frigiderul, televizorul, masina de spalat sau aparatul de aer conditionat trebuie sa fie oprite cu o zi inainte de a fi mutate. Schimbarile de mediu pot avea un efect neplacut asupra lor, asadar, cel mai bine este sa nu iti asumi riscuri. Dupa ce le-ai transportat este bine sa astepti cateva ore pentru a le baga din nou in priza.

Un detaliu extrem de important este alegerea firmei care urmeaza sa te ajute cu mutarea. Asigura-te ca afli cat mai multe detalii despre aceasta si orienteaza-te spre o solutie eficienta, care sa iti ofere asigurari si o treaba rapida.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.