Obtine buze mai groase printr-o singura injectie!

author
1 minute, 39 seconds Read

Daca mereu ti-ai dorit sa ai buze mai groase si mai senzuale, precum cele ale Angelinei Jolie iar natura nu te-a inzestrat asa cum ai vrea tu, ei bine, in anul 2013 oricine poate obtine un aspect al buzelor exact cum isi doreste, datorita noilor descoperiri din estetica medicala.

Exista diverse metode de marire a buzelor ce se efectueaza si in saloanele de estetica din Romania, unele tehnici mai scumpe dar care au rezultate vizibile pe termen mai lung iar alte metode mai ieftine, insa cu un efect mai putin longeviv. Desi, in prezent, exista peste 50 de substante folosite in augumentarea buzelor, in Romania, cele mai des folosite tipuri de tratament de marire si conturare a buzelor sunt:

  • Injectarea buzelor cu acid hialuronic – Rezultatele vizibile in urma  acestui tip de marire a buzelor, vor fi pe un termen de 6-12 luni, dupa care substanta injectata va fi absorbita in piele,  in mod natural, fara ca organismul sa fie afectat. Nu exista efecte adverse si nici contraindicatii. O singura senzatie ciudata se va simti in ziua cu interventia, cand este posibil ca pielea din jurul gurii sa se umfle sau sa simta usturaturi, insa aceasta senzatie poate fi indepartata cu aplicarea unei bucati de gheata.

Acidul hialuronic ofera un aspect natural si frumos al buzelor iar efectul este instantaneu. O simpla injectie este de ajuns pentru a oferi un volum bine definit iar efectuarea unui test preliminar inainte de interventie nu este necesara.

 

  • Injectarea cu ulei medical de silicon – Acest tip de tratament are rezultate permanente insa este mai scump. Substanta folosita in acest proces actioneaza asupra buzelor prin acumularea de limfocite si producere de colagen. Nu exista reactii adverse, rareori semnalandu-se evolutii anormale ale buzelor prin formarea unui nodul.
Vezi si:  Facem curatenie sau apelam la o firma de curatenie profesionala?

Din fericire, tehnicile de augumentare a buzelor se realizeaza in aproape toate institutele de estetica medicala din Romania, avand preturi destul de accesibile, asa ca, visul de a avea buze mai senzuale si mai conturate, poate fi foarte usor realizabil!

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.