Curatenie apartamente – Servicii complete la iClean

author
1 minute, 4 seconds Read

Incepand cu ianuarie 2013, iClean anunta ca va incepe sa se concentreze si pe segmentul rezidential, punandu-va la dispozitie si serviciul de curatenie in apartamente. Astfel, incepand cu acest an, firma acopera toate segmentele existente pe piata, de la hale, spatii comerciale si birouri la vile si apartamente.

Avand o experienta vasta in domeniul curateniei, iClean ofera cu profesionalism servicii de curatenie atat in segmentul comercial, dar mai nou si in cel rezidential. Pe langa curatenie, iClean ofera economie, confort, sanatate, securitate si garantii.

Oferta iClean include si pachete promotionale si abonamente care se potrivesc diverselor tipuri de clienti. Pachetul cel mai ieftin contine curatenie generala si aspirarea saltelei cu un aspirator profesional, iar pachetul cel mai scump, dar si cel mai economic este cel care contine, pe langa cele mentionate deja si spalarea pe interior a electrocasnicelor si spalarea canapelelor din textil. Cel mai avantajos insa este sa optati pentru un abonament, situatie in care puteti beneficia de pana la 50% reducere la preturile de lista.

Serviciile de curatenie in apartamente ale firmei iClean sunt complete si sunt prestate de angajati calificati, care actioneaza cu seriozitate, atentie, siguranta, profesionalism si promptitudine. Firma abordeaza orice fel de spatiu si client si oricare ar fi problemele privitoare la acest spatiu si marimea clientului care apeleaza la serviciile iClean.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.