Un acvariu pentru peşti după preferinţele tale

author
1 minute, 51 seconds Read

A deţine un acvariu de peşti nu este o chestiune uşoară, aşa cum pare la prima vedere. Îl priveşti, te delectezi cu imaginea peştişorilor jucăuşi şi coloraţi care se ascund printre plante şi pietricele, însă nu realizezi încă de la început că întreţinerea unui acvariu cu peşti este o treabă şi costisitoare şi migăloasă care necesită foarte multă atenţie din partea celui care îl deţine.

Acvarii de peşti în forme şi mărimi potrivite animăluţelor tale

Atunci când îţi pui în gând să îţi iei un acvariu, trebuie să te gândeşti mai întâi ce tip de peşti vor popula vasul, ce specie, ce dimensiune, ce număr, ce regim de alimentaţie, de lumină, de căldură şi de vegetaţie necesită. acvariu pentru pesti - petmart.roDeja sună puţin cam complicat, însă toate aceste detalii trebuie avute în vedere dacă ai de gând ca acvariul cu peşti să îţi decoreze mult timp casa sau biroul. Astfel, pe lângă acvariul de peşti ai nevoie şi de ventilaţie, de lumină, de filtre de curăţare a apei, de un anumit mediu asigurat de calitatea apei.

Spaţiul necesar pentru acvarii cu peşti

Dacă deja ştii ce tip de peşti vrei să creşti, trebuie să te informezi cu privire la dimensiunea necesară pentru vasul care urmează să îi găzduiască. Pentru a definitiva achiziţia trebuie să te gândeşti şi unde urmează să amplasezi acvariul cu peşti. În funcţie de spaţiul pe care îl ai la dispoziţie, poţi alege un vas mai mare sau unul mai mic, ţinând cont şi de spaţiul necesar în jurul acvariului cu peşti, pentru întreţinere. Oricum, dacă îţi imaginezi că un acvariu mai mic se întreţine mai uşor, nu e chiar aşa, un vas mic necesită curăţare mai frecventă pentru că algele se dezvoltă rapid şi într-un spaţiu mic pot ucide peştii.
Odată achiziţionat acvariul de peşti trebuie să cumperi şi toate celelalte accesorii necesare bunului trai al fiinţelor înotătoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.