Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand trimiti colete in Anglia

2
1 minute, 53 seconds Read

Numarul de romani care au ales sa lucreze in Anglia s-a triplat din 2014, atunci cand aici erau doar 47000 de conationali. Cel mai probabil, in ciuda Brexitului, acest numar va creste, ceea ce face loc unor noi afaceri, cum ar fi cele de transport colete Anglia. Fie ca ai de transportat colete Romania – Anglia , pentru a le trimite prietenilor si rudelor ce lucreaza peste granita diverse bunataturi romanesti, fie ca ai de transportat colete Anglia-Romania, cea mai buna solutie este o firma specializata de transport. Nu vom insista asupra motivelor care fac o firma specializata solutia ideala, ci vom incerca sa descoperim niste sfaturi ce trebuie urmate atunci cand ambalezi coletul.

Foloseste o cutie cat mai solida si folii cu bule, acolo unde este cazul!

Indiferent de cat de rezistent este produsul pe care il trimiti, este bine sa folosesti o cutie cat mai solida, din carton si o banda adeziva care sa reziste. In caz contrar, riscul de a te alege cu un produs uzat este unul consistent. In cazul in care obiectele pe care le impachetezi sunt foarte fragile, este bine sa le invelesti in folie cu bule. Partea buna este ca persoana care primeste coletul se va bucura din plin de folie si de efectul antistres pe care il are.

Tine cont de ceea ce transporti!

Coletul pe care il trimiti calatoreste aproape 3000 de km pana sa ajunga la destinatie, motiv pentru care este important sa te mulezi in functie de ceea ce transporti. Daca alegi sa trimiti alimente, foloseste genti frigorifice care sa impiedice deterilorarea lor. Daca transporti produse foarte valoroase, cauta o asigurare pentru ele!

Vezi si:  Cum iti alegi anvelopele potrivite pentru iarna?

Scrie citet adresa destinatarului si datele lui de contact!

Chiar daca apelezi la o firma de transport foarte buna, exista tot diverse situatii neplacute. Este motivul pentru care este indicat sa scrii cat mai citet adresa de destinatie, inclusiv pe cutie.

Informeaza-te in legatura cu obiectele interzise!

Coletul pe care il trimiti trece peste mai multe granite, motiv pentru care este bine sa te asiguri ca nu contine nimic interzis. Spre exemplu, nu sunt acceptate tigari, alcool in cantitati mari sau lingouri din metale pretioase. Daca nu stii sigur cat de legal este produsul pe care il transporti, este bine sa ii intrebi pe transportatori.

 

 

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.