transport marfa

Transport marfa Anglia

author
2 minutes, 28 seconds Read

transport marfa

Firma noastra si-a inceput desfasurarea in 2001, desfasurand transporturi de marfa in Cluj precum si in Anglia, dat fiind faptul ca avem o serie de parteneriate pe plan extern. In toti acesti ani, firma noastra si-a dezvoltat activitatea in domeniul  transportului de marfa, iar incepand cu anul 2012 principala activitate a companiei noastre a devenit activitatea de transport de marfa propriu.

Drept urmarea, compania noastra va ofera o gama larga de servicii de inalta calitate, un personal experimentat, precum si preturi foarte bune in domeniul de transporturi marfa pe plan extern.

Trasport marfa Anglia – saptamanal

Compania noastra va pune la dispozitie o serie de curse in domeniul transport marfa in Anglia, urmand ca aceste transporturi sa se realizeze saptamanal in interesul clientilor nostrii si a cerintelor lor.

In ceea ce urmeaza va oferim informatii cu privire la programul nostru de transport marfa, dupa cum urmeaza: incarcare incepand de miercuri pana vineri inclusiv, iar in fiecare sfarsit de saptamana se placa de pe traseul Iasi-Cluj, cu camioane de 7,5 tone, transporturile de pe acest sector au parte de preturi foarte bune de transport extern. Livrarea se va face luni pana la ora 13, in zona Germaniei, Frankfurt sau Koln, dupa ora 14 in Belgia si Olanda, iar marti in zona London si in imprejurimi sau alte locuri din Anglia.

Este important de stiut faptul ca noi realizam un serviciu de transport marfa multiplu si astfel suntem dispusi sa realizam si curse de intermediere, astfel putem sa preluam marfa din Germania, de exemplu si sa o ducem in Anglia sau inapoi in tara.

Vezi si:  Cum trimiti cadouri in Germania pentru cei dragi

Alegand sa dispui de serviciile noastre de transport marfa Anglia economisesti timp si reusesti sa intreprinzi lucrurile sau afacerile dumneavoastra la timp, fara probleme de deplasare si la un pret impecabil.

Transport marfa Anglia- beneficii

Va opunem la dispozitie o gama larga de servicii in transportul extern de marfa, un  transport excelent, siguranta garantata in ceea ce priveste deplasarea marfurilor voastre, masini in functie de necesitatiile materialelor transportate, precum si un personal amabil, iar daca este necesar va punem la dispozitie chiar si 2 soferi. Realizam diverse servicii de transport, cum ar fi: transport de marfa generala complet sau grupaj, transport express, transport realizat pe umerase sau diverse suporturi, realizam chiar si intermediere de transport, dar si alte servicii de transport marfa indiferent de domeniul acestora.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre serviciile de transport ale companiei noastre de transport marfuri Cluj si Anglia, va rugam sa vizualizati site-ul nostru accesand misterogs.ro si sa ne contactati daca aveti nevoie de alte informatii sau de necesitatea transportarii unor marfuri, atat pe plan intern, cat si extern.

Experienta de care dam dovada, seriozitatea serviciilor noastre de transport, precum si preturile competitive, ne recomanda a fi cea mai buna alegere in domeniul transporturilor de marfa pe plan intern si extern, in special Anglia. Pentru servicii de cea mai inalta calitate, un personal amabil si cu mult profesionalism, siguranta marfurilor transportate si preturi excelente apelati cu incredere la compania noastra.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.