Cum te ajuta chestionarele online pentru atestatul ARR

1 minute, 55 seconds Read

Toti soferii profesionisti care doresc sa profeseze in domenii precum transport marfa, transport persoane sau taximetrie au nevoie de un atestat ARR.

Certificatul ARR este un document eliberate de catre Autoritatea Rutiera Romana in urma unor testari si a unui proces de pregatire indelungata si dificila. Pentru a promova fara probleme testul pentru certificat ARR, persoanele interesate sunt sfatuite sa parcurga cat mai multe chestionare auto ARR special create pentru categoriile pentru care acestia doresc sa sustina examenul oficial.

Ce persoane sustinut examenul pentru atestat ARR

  • Soferi care practica transport marfa;
  • Soferi care practica transport agabaritic;
  • Soferi care practica transportul de persoane;
  • Instructori auto;
  • Taximetristi;
  • Soferi care practica transporturi de marfuri periculoase;
  • Coordonatori de transport persoane;
  • Coordonatori de transport marfa.

Ca si in cazul chestionarelor online pentru categoria A, B, C, D, chestionarele ARR au ca rol principal instruirea viitorilor soferi profesionisti si ajutarea acestora sa asimileze un volum mare de informatii intr-un mod cat mai usor.

Modalitatea in care se desfasoara chestionarele ARR este conform testarii oficiale si ajuta soferii sa se familiarizeze cu modul in care va parcurge testarea oficiala. Acumularea notiunilor de specialitate se face intr-un mod natural si rapid fara a fi nevoie de ore indelungi pierdute in fata cartilor traditionale cu continut greu de urmarit.

Testarea oficiala este compusa din 2 parti diferite menite sa testeze cunostintele viitorilor soferi pentru a asigura desfasurarea transporturilor de specialitate in depline conditii de siguranta.

Prima parte a examinarii oficiale este alcatuita dintr-un numar de 100 de intrebari cu multiple variante de raspuns. Ca si in cazul testarii pentru obtinerea carnetului de categoria A, B, C, D, aceasta parte a examenului se desfasoara in format electronic si are un timp limita in care soferii trebuie sa aleaga cat mai multe raspunsuri corecte.

A doua parte a testarii oficiale prezinta 6 studii de caz cu cate 20 de subpuncte.

Timpul total acumulat rezolvarii acestor 2 parti a examenului este de 4 ore in care candidatilor li se cere sa raspunda corect la cel putin 70% din intrebari si sa obtina un minim de 70% din punctajul maxim cumulat al studiilor de caz.

Pentru a va asigura reusita la acest examen este recomandata rezolvarea cat mai multor chestionare atestate soferi cu grad de dificultate cat mai ridicat pentru a inlatura orice dificultate sau surpriza neplacuta care ar putea aparea in timpul testarii oficiale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.