Clean Active, solutie pentru ingrijirea lentilelor

author
1 minute, 51 seconds Read

Lentilele de contact au nevoie de ingrijire adecvata, atat pentru a preveni deteriorarea acestor produse, cat si pentru a preveni aparitia unor probleme cu sanatatea ochilor. O pereche de lentile de contact care nu sunt ingrijite cum trebuie poate duce la aparitia de iritatii ale ochilor, chiar si la infectii oculare.

Clean Active, solutie pentru lentile de contact multifunctionala

Pe baza de hialuronat de sodiu si poloxamer, Clean Active este o solutie multifunctionala, care are grija de lentilele tale de contact, mentinandu-le curate si in stare pefecta de functionare.

Solutia de lentile Clean Active trebuie sa fie utilizata cu regularitate, permitand indepartarea rapida si usoara a depunerilor de proteine acumulate pe suprafata lentilelor. Cei mai multi dintre purtatorii de lentile de contact stiu ca depunerea de proteine pe suprafata lentilelor de contact duce la aparitia problemelor, acestea se simt mai rigide la suprafata ochilor, pot aparea senzatii de usturime, senzatia ca a intrat ceva in ochi.

Clean Premium ofera mai multe variante, printre care Activ sau Aqua poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact.

Aqua, datorita formulei unice 6-in-1 are capacitatea de a respinge depozitele de proteine si de alte posibile reziduuri, fara a fi nevoie de frecare. In plus, aceasta solutie se remarca si prin faptul ca are puterea de a dezinfecta si de a hidrata lentilele de contact.

Aceasta contine si ingredientul HPMC, ingredient care permite o eliberare treptata a umiditatii din lentila, asigurand un confort ridicat al utilizatorului.  Un alt ingredient care intra in compozitia acestei formule, si anume sorbitolul, este cel care contribuie la mentinerea umiditatii oricarei lentile de contact.

Vezi si:  Lyoness Child & Family Foundation daruieste zâmbete copiilor

Toate tipurile de solutie Clean Active permit mentinerea in conditii de siguranta a lentilelor tale de contact, sunt produse sigure.

Si in ceea ce priveste gramajul, formula se gaseste in mai multe variante, si anume de 100 de ml, de 120 ml, de 360 ml, dar si de 500 si de 600 ml. Optilen Romania este unul din acele magazine online de unde puteti achizitiona atat lentile originale cat si solutii de curatare Clean Active. Daca veti intra si dvs pe acest site, veti fi cu siguranta multumit de marea varietate de produse oftalmologice! Alegeti asadar cu mare atentie atat lentilele de contact cat si solutiile de ingrijire potrivite.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.