Unde gasesti Kilipiruri?

2 minutes, 12 seconds Read

Dupa cum probabil denota si titlul, sunt un mare amator de kilipiruri. La fel cum iau la pas mall-urile si magazinele de electronice in perioadele de reduceri precum craciunul sau vinerea neagra, se intampla sa navighez online prin magazine, site-uri de reduceri si cele de anunturi, chiar daca nu am nevoie de ceva anume.

Asta faceam si ieri, eram in cautare de anunturi convenabile, poate poate gasesc ceva interesant sau folositor. Fiind satul de clasicele site-uri de anunturi (olx, tocmai, okazii) am dat un search pe google pentru a mai schimba sursa. Asa am dat peste chilipirim.ro, un site de anunturi cu un concept foarte interesant pe care eu nu l-am mai intalnit pana acum. Pe langa anunturile generaliste normale (care sunt totusi mai curate in comparatie cu alte site-uri), am gasit o sectiune denumita kilipiruri. Nu mi-a luat mai mult de 3 secunde sa duc cursorul asupra ei si sa dau click.

Am ramas surpins de ce am gasit in sectiunea respectiva. Ma astept sa gasesc lucruri ieftine si cand spun ieftine, ma gandesc la cativa lei, poate zeci de lei maxim. Am vazut insa lucruri de valoare, intradevar cu preturi extrem de convenabile. De la barci, benzi de alergat profesionale pana la bilete de vacanta cu diverse destinatii. Sunt pe ici colo si anunturi cu ceasuri sau tenesi, la fel, mult sup pretul pietei, insa ceva mai rare.

Fiind surprins, am mai studiat putin site-ul si am citit pe blogul lor despre conceptul pe care se bazeaza. S-ar parea ca isi propun o ”centralizare” a anunturilor cu kilipiruri si din punctul meu de vedere fac o treaba foarte buna pana acum. In aceasta categorie sunt acceptate doar anunturile care sunt intradevar kilipiruri, si prin asta se intelege ca produsul pus la vanzare sa nu aiba doar un pret mic, si unul cu mult sub pretul pietei. In acest fel vanzatorul va scapa rapid de produs si cumparatorul se bucura de el la un pret mic.

Vezi si:  Cum scrii un anunt pentru un site de anunturi gratuite

Inregistrarea pe site se realizeaza in mod usor completand un formular si accesand un link primit prin e-mail pentru confirmarea inregistrarii. Daca totusi se doreste evitarea acestei operatiuni obositoare, Chilipirim permite logarea cu profilul de facebook prin simpla apasare cu cursorul mouse-ului a unui buton situate in partea superioara dreapta a site-ului. Poti publica astfel anunturi imediat fara pic de efort. La fel de usor este si sa-ti share-uiesti anuntul pe facebook.

Chilipirim isi va arata utilitatea fie ca vrei sa vinzi in regim urgent fie ca esti mare amator de kilipiruri ca si mine. In ambele situatii atat vanzatorul cat si cumparatorul au doar de castigat fiind o afacere de tip win-win.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.