Cum sa alegi o firma de Web Design

Se pare exista un numar foarte mare de clienti ai firmelor de web design care uita sa ia in calcul multe aspecte importante ale acestui domeniu si ajung sa fie nemultumiti de rezultat, de multe ori sa plateasca mai mult decat ar trebui pentru aceste servicii de web design, si nu in ultimul rand sa ramana cu un website pe care nu il agreeaza, este ineficient, inestetic si ajung in cele din urma sa il schimbe, investind sume importante de bani pentru rezultate mediocre.

In mare parte aceasta se intampla datorita lipsei de cunostinte privind domeniul web design, majoritatea clientilor neavand nici cele mai elementare notiuni de IT. Desi pe deoparte este de inteles, acesti clienti ar trebui sa ia in calcul mai multe oferte de  web design si sa le cantareasca cu atentie.

Foarte important este faptul ca atunci cand se doreste alegerea unei firme de web design, mai multi factori intra in calcul, nu doar pretul. De cele mai multe ori, un pret mic iti va oferi si un website inestetic, ineficient, cu erori in  cod, care se incarca greu si nu in ultimul rand care nu produce conversii.

Cu siguranta cand iti propui sa investesti intr-un website, il lansezi pentru a-ti promova o afacere, un serviciu sau niste produse. Cel mai probabil iti consideri o investitie care iti va aduce profit in viitorul apropiat. Si atunci, ce se intampla daca alegi gresit firma de web design? Cu siguranta nu iti doresti sa arunci banii pe fereastra asa ca ar fi mai bine sa te gandesti de 2 ori atunci cand alegi o firma de web design ieftina.

Vezi si:  Importanta unor fotografii sau imagini in webdesign

Retine ca de obicei, in crearea unui website intra mai multe componente importante, prima fiind bineinteles analiza in detaliu a proiectului. Daca persoana care vrea sa-ti vanda aceste servicii nu iti pune prea multe intrebari despre domeniul in care activezi si ce scop are website-ul, daca nu isi doreste sa-ti cunoasca afacerea in detaliu, cum crezi ca iti va putea realiza un website care sa reflecte si sa se muleze dupa afacerea ta?

Numai dupa ce o analiza amanuntita a fost facuta si scopurile au fost definitivate, putem trece la urmatorul pas in web design si anume crearea graficii efective a site-ului, altfel numit si layout. Pentru a stii la ce sa te astepti, vezi ce alte site-uri au in portofoliu, daca iti place stilul lor grafic si nu uita sa intrebi daca grafica este facuta de ei sau doar partea de programare.

Bineinteles, dupa ce partea grafica a fost definitivata, va incepe constructia efectiva a website-ului in cauza, pas ce va fi urmat de mententanta website-ului, pas pe care multi clienti uita sa il ia in calcul. Ambele sunt extrem de importante si poti verifica cu diverse unelte disponibile pe web  daca website-urile create de ei au erori, daca se incarca greu si daca sunt optimizate pe toate browserele moderne si device-urile existente. Un cod prost facut inseamna mai multa bataie de cap, preturi de mentenanta ridicate, timpi de executie scazuti, incarcare lenta a website-ului si probleme privind optimizarea pentru motoarele de cautare (seo).

Site-ul dvs. este crucial pentru succesul afacerii dvs. Discutand cu mai multe firme de web design, ai mai multe sanse de a alege una care poate face munca de care ai nevoie, este dispusa sa te asculte cu adevarat, iti poate crea un website care reflecta afacerea ta si respecta bugetul si timpul pe care il ai la dispozitie.

author

Creative Web Design

Sunt un mare pasionat al domeniului web design si cel mai urmarit roman de pe Google+

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.