Anunturile gratuite online si cazarea in regim hotelier pe litoral

2 minutes, 51 seconds Read

Pe perioada de vara, hotelurile de pe litoralul romanesc devin neincapatoare pentru fluxul de turisti ce viziteaza plajele Marii Negre pentru un sezon de relaxare. Dintre acestia, an de an, mai mult de jumatate sunt turisti autohtoni, desi in ultima perioada tot mai multi romani aleg sa isi petreaca vacanta in Bulgaria.

Tot mai multi turisti incep sa isi intoarca atentia catre alternative de cazare pe litoralul Romanesc, pe primul loc printre preferintele acestora fiind cazarea in regim hotelier. La o simpla cautare dupa anunturile postate in Constanta, turistii care planuiesc vacanta pe litoral descopera de obicei numeroase oferte de cazare, de la cele mai ieftine, in garsoniere moderne, la cele mai costistoare, in vile si apartamente de lux.

Acest fenomen exista de mult timp, principala modalitate de promovare fiind, inainte aparitei si cresterii in popularitate a anunturilor online, cea cu cheia la marginea drumului. Chiar si in conditiile respective, multi turisti alegeau sa mearga la noroc in speranta ca vor gasi cazare, insa datorita dezvoltarii optiunilor de promovare online, persoanele particulare care au facut din oferta de cazare in regim hotelier o adevarata afacere de familie, pot duce aceasta ocupatie la un cu totul alt nivel.

Promovarea prin anunturi online:

Pentru proprietarii care ofera garsoniere, apartamente sau chiar vile spre inchiriat in regim hotelier in sezonul estival, competitia este intotdeauna mare. O vara de inchiriere a unei proprietati pe litoral poate fi deajuns pentru a acoperi cheltuielile pe un an intreg, de aceea si piata imobiliara din Constanta resimte mult mai putin criza din alte orase. In sectiunea de imobiliare din ziarele sau site-urile cu anunturi Constanta se gasesc intotdeauna oferte de vanzare si cumparare, in special in apropierea lunilor de vara.

In aceste conditii, castiga cei care stiu sa profite de toate modalitatiile de promovare pentru a atrage clientii.

Cea mai ieftina si eficienta modalitate de promovare este pe site-urile de anunturi online. Pentru a atrage turisti, proprietarii nu posteaza doar pe siteurile locale, ci si in sectiunile unor site-uri de anunturi generale precum http://www.anunturimax.ro .

Avantajele promovarii prin anunturi online:

– Anunturile pot fi postate chiar de proprietari fara a apela la agentiile imobiliare sau a plati intermediari care sa se ocupe. Pentru a posta un anunt online nu este nevoie de cunostinte avansate de pc. Aceste tipuri de site-uri sunt intodeauna usor de utilizat si ofera o serie de instructiuni clare.

Anunturile online ajung la potentiali clienti din toate colturile tarii, nefiind limitate la o anumita zona precum ziarele de anunturi clasice. Daca proprietarii au cunostiinte de limba engleza, acestia pot chiar sa isi extinda afacerea postand anunturi pe site-uri internationale pentru a atrage si clienti de peste hotare.

– Promovand oferta de cazare prin anunturi online, proprietarii elimina factorul de nesiguranta, acestia stiind intotdeauna din timp pe ce perioada vor avea apartamentul, garsoniera sau vila inchiriate. Marea majoritate a turistilor isi planifica vacanta, astfel ca vor apela numarul de contact din anunturi cu cel putin o saptamana in avans. Prin aceasta metoda proprietatile pot fi complet inchiriate chiar si cu saptamani in avans, eliminand factorul de risc si de stres al metodei de promovare „cu cheia” la marginea drumului.

– Anunturile online inseamna ca se poate discuta dinainte cu potentialii clienti in ceea ce priveste pretul, facilitatile si regulile fiecarei proprietati. In ziua in care turistii sosesc, proprietarii nu trebuie decat sa ii intampine cu cheia, scutind astfel mult timp pentru ambele parti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.