Masinile Renault si scutul de motor

author
1 minute, 11 seconds Read

Conducatorii masinilor auto isi pot alege varianta de scut pe care si-o doresc. Acest scut poate fi din plastic sau din tabla de otel. Bineinteles otelul este mult mai rezistent, spre deosebire de plasticul care protejeaza motorul si partea de jos a masinii mai mult de praf si mizerie. Tabla este de 2-3 mm grosime si este intarita suplimentar in partea de exterior. Aceste ramforsari au scopul de a diminua sunetele din timpul mersului si de a evita vibratiile. De asemenea, orice scut de motor Renault este dispus cu o fereastra prin care se poate ajunge la ulei. De altfel, acest accesoriu important este vopsit in camp electrostatic.
Pe langa toate aceste detalii tehnice, scutul soseste la destinatar impreuna cu garantia care este de regula pentru 18 luni. Comenzile sunt onorate la timp, produsele fiind distribuite alaturi de instructiunile de montare. In cazul in care soferul nu vrea sa se ocupe de montarea scutului, o poate face orice reprezentant al unui service auto, insa acesta trebuie sa stie faptul ca montarea scutului motor renault nu necesita gaurirea masinii sau sudarea vreunui element.
berryjam.ru

Preturile produselor difera in functie de modelul ales si de anul de fabricatie. Pe internet se vand atat piese noi cat si produse la mana a doua. O alta variabila de care depinde pretul scutului motor este reprezentata de materialul din care acesta a fost realizat, intrucat unul este mai dur altul mai fragil.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.