Ce este un reseller de web hosting

1 minute, 36 seconds Read

In mod normal, firmele care ofera servicii web ofera web hosting si, de cele mai multe ori dau posibilitatea, celor care doresc, sa devina reselleri. Pot fi reselleri spatii de gazduire web sau, mai rar reselleri de domenii web. Cei mai fecventi reselleri si carora le functioneaza bine business-ul ca si reselleri sunt cei de hosting, si pentru acest lucru nu trebuie decat sa ia legatura cu firmele care ofera astfel de servicii si detin propriile servere: http://www.clausweb.ro/reseller-hosting.php. Un business din reselling domenii web nu este atat de popular si atat de cautat.

De obicei, cei  care isi doresc un business online iau initiativa de a-si incerca norocul devenind reselleri, atata timp cat se multumesc cu castiguri nu foarte mari si nu constante. Cei care viseaza la afaceri de mii de euro din reselling, trebuie sa se multumeasca cu cat castiga sau sa incerce sa isi deschida propria firma, ca si provideri de servicii de gazduire la care pot adauga si inregistrare domenii si reselling. Exista nenumarate firme care au pornit cu putin si au ajuns sa formeze un intreg brand din servicii de promovare web, gazduire, sa devina si registrari de domenii, sa ofere servicii profesionale de web-design, reselling si sa ofere si ceva mai special pentru clientii care sunt incepatori, iar aici un exemplu bun sunt: http://www.clausweb.ro/.

Este bine ca, atunci cand luam hoatararea de a deveni reselleri sa pastram identitatea contului de reseller anonim. Adica sa nu dezvaluim datele contului si ale serverelor pe care gazduim site-urile clientilor. In caz contrar, viitori doritori vor cauta servicii mai bune sau vor dori sa apeleze la firma mama, adica cea care pune la dispozitie serverele sale. Este bine ca contul de reseller sa fie unul dedicat pentru a nu se depista ca, intre atat de multe conturi pe un server dedicat apare si altul, de reseller si care nu are legatura cu restul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.