Etichetele magnetice, la ce le poti folosi

author
2 minutes, 20 seconds Read

A trecut demult vremea in care, atunci cand pronuntai cuvantul eticheta, te gandeai fie la etichetele pe care le foloseai pentru a inscriptiona caietele de la scoala, fie pentru a le lipi pe diverse suprafete.

In prezent, etichetele au capatat o cu totul alta insemnatate, domeniile in care sunt folosite fiind mult mai variate. Si nu numai domeniile in care avem nevoie de etichete s-au intmultit, ci si tipul acestora. Iar materialele din care sunt confectionate sunt diverse, astfel incat sa poata fi lipite pe cat mai multe tipuri de suprafete.

Acum exista companii si distribuitori care produc si distribuie etichetele adezive (sunt facute din material aderent), etichete in rola, etichete industriale (acestea se folosesc in industria aeronautica, electronica, IT, etc), etichete electrostatice, permanente, sigiliu, removabile, reflectorizante, fotoluminiscente, volumetrice. Toate aceste etichete sunt confectionate astfel incat sa se comporte excelent pe tipul de suprafata pe care sunt utilizate.

Etichetele magnetice, foarte utile


Un alt tip de etichete sunt cele magnetice, etichete practice si usor de folosit. Dupa cum le spune si numele, acest tip de etichete sunt confectionate astfel incat sa fie prinse pe suprafetele metalice. Se comporta excelent pe o astfel de suprafata, iar modelele sunt variate, nu sunt confectionate intr-un singur model, pentru a-i putea oferi clientului posibilitatea de a alege.

Ce trebuie sa mai stii este ca etichetele magnetice sunt acelea etichete care pot fi personalizate cu grafica necesara, in functie de necesitati si ca apoi pot fi decupate in diferite forme. Aceste etichete metalice se pot aplica atat la interior, cat si la exterior.

Vezi si:  Inregistrare marci - in ce constau litigiile

Foliile magnetice se remarca prin durabilitatea foarte mare pe care o au, deoarece sunt confectionate din cele mai bune materiale, astfel incat sa reziste, iar clientii sa fie intodeauna multumiti de acestea.

Etichetele au dimensiuni variate


O eticheta magnetica poate fi utilizata in mai multe spatii, pentru ca nu are o singura dimensiune standard, se poate gasi in mai multe modele.

Astfel de etichete pot fi folosite la birou, ca sa poti eticheta, de exemplu, rafturi si birouri. Sunt produse flexibile, ceea ce le confera usurinta in modul de folosire, nu este deloc complicat sa le utilizezi. In orice caz, atunci cand alegi un model de eticheta magnetica, poti vorbi oricand cu un reprezentant al distribuitorului, ca sa afli toate informatiile de care ai nevoie. Un alt lucru important pe care clientii trebuie sa il stie este acela ca etichetele magnetice se pot personaliza in functie de necesitatile si de dorintele pe care le are fiecare client in parte.

Poti opta pentru etichete magnetice de la Dass Center GWA, unul dintre principalii competitori in piata foliilor adezive profesionale din Romania. Etichetele sunt de cea mai inalta calitate! Compania are peste 20 de ani de experienta in prelucrarea si in distributia produselor Orafol- Reflexite, din Germania, Folex, din Elvetia si Siser, din Italia.


Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.