Ce sa nu aștepți de la o firma de optimizare SEO?

1 minute, 49 seconds Read

Achizitia unui serviciu de optimizare SEO poate sa fie o decizie inteleapta pentru orice firma si orice administrator de site. Din pacate, nu toata lumea stie la ce sa se astepte de la o astfel de optimizare. Multi isi doresc totul de la un serviciu ieftin, in timp ce altii sunt dispusi sa plateasca mult prea mult pentru servicii care ar putea fi obtinute mult mai facil.

Daca toate articolele scriu despre ceea ce trebuie sa ceri de la o firma de SEO, iata ceea ce nu trebuie sa ceri sau mai degraba, ceea ce nu trebuie sa astepti.

  • Rezultate imediate. In SEO, rezultatele se vad, insa se vad in timp. SEO este o constructie pe termen lung, asadar, ai nevoie de rabdare si de un buget destul de mare pentru a vedea un rezultat serios.
  • Continut profesional. Este adevarat ca exista firme de SEO care ofera si partea de content Writing. De cele mai multe ori insa, aceste firme fac un continut destul de slab, destinat exclusiv motoarelor de cautare. Daca iti doresti un continut perfect postat pe alte site-uri, ai nevoie de un content writer familiarizat cu domeniul pe care il promovezi sau de unul care poate sa sintetizeze foarte bine informatiile.
  • Un pret mic. SEO este un serviciu care, de cele mai multe ori este scump. Daca nu ai concurenta poate sa fie destul de ieftin insa daca ai o concurenta mare, trebuie sa astepti sa scoti ceva bani din bugetul firmei.
  • Design. Partea de design nu intra in atributiile unei firme de SEO. Daca iti doresti bannere si o identitate vizuala perfecta, trebuie sa apelezi la alte firme, care ofera exact acest lucru.
Vezi si:  Tendinte pentru content marketing si promovare site

Ce trebuie sa astepti de la o firma de SEO?

In ceea ce priveste asteptarile, este bine sa astepti un plan bine facut, care sa iti explice in detaliu ce urmeaza sa se intample in campania ta. SEO se bazeaza foarte mult pe backlinkuri, asadar asteapta o lista cu site-uri unde vor exista linkuri catre pagina ta. Asteapta o estimare cat mai exacta a costurilor, cu o justificare pentru fiecare ban in parte! Nu in ultimul rand, asteapta cat mai multe rapoarte in ceea ce priveste activitatea firmei!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.