MacBook Pro 5G in anul 2020?

author
1 minute, 27 seconds Read

Sa fie gigantul american Apple pe cale sa propuna un laptop conectat, o noua generatie de laptopuri pentru anul 2020? Aceasta intrebare este pe buzele tuturor in ultima perioada. Unele surse vorbesc de un Apple capabil sa propuna un MacBook dotat cu o conexiune 5G pentru anul viitor. Un MacBook Pro 5G cu alte cuvinte.

Spre marea surpriza a tuturor, Apple este ocupat actualmente cu elaborarea unui MacBook Pro care ar fi dotat cu 5G. In orice caz, acestea sunt informatiile dezvaluite de unele surse in ultima saptamana. Un MacBook Pro care ar putea fi lansat la inceput de an 2020 si care ar coincide cu lansarea noilor telefoane iPhone 5G.

Daca ne uitam putin retroactiv, Apple este unul din rarii fabricanti de laptopuri care nu au integrat solutia LTE pentru laptopurile sale. Spre deosebire de ceilalti constructori precum HP sau Lenovo, Apple nu a propus niciodata clientilor sai o versiune de MacBook Pro cu un modul 3G, 4G, LTE. Este adevarat ca acest tip de cerere este mai degraba una rara, chiar si in sectorul profesional. Cu toate acestea, odata cu sosirea 5G pe piata, Apple ar putea propune un astfel de tip de produs. Este adevarat ca 5G anunta prosibilitati enorme in materie de conectivitate. De altfel, trebuie sa va amintim ca Apple tocmai a cumparat intreaga divizie 5G de la Intel. Ramane sa vedem cum va fi integrata tehnologia 5G la laptopurile Apple. Cu siguranta vor creste si preturile.

O alta speculatie se refera la faptul ca Apple ar putea gasi o solutie pentru a integra viitorul sau procesor prevazut pentru smartphone si pentru MacBook Pro. Este posibil ca Macbook Pro 5G sa exploateze tehnologia de tipul E-SIM. Ramane sa vedem incepand cu anul 2020 daca toate aceste lucruri se vor concretiza.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.