lentile Biofinity

Avantajele unor lentile de contact Biofinity

author
1 minute, 41 seconds Read

Lentile de contact usor de purtat, care tin pasul cu tehnologia – acestea sunt Biofinity. Le poti purta cu incredere, fiind unele dintre cele mai bune modele existente pe piata.

Lentilele de contact Biofinity se realizeaza cu ajutorul tehnologiei Aquaform

Gratie tehnologiei exclusive Aquaform, folosita la fabricarea acestora, lentilele de contact Biofinity permit unei cantitati importante de oxigen sa treaca prin ochi. Acesta este unul dintre marile lor avantaje. De asemenea, sunt permeabile si moi, ceea ce inseamna ca te vei bucura de o vizibilitate excelenta. Lentilele lor moi sunt confortabile si sanatoase pentru ochii tai, de aceea le poti alege oricand. Daca vrei intr-adevar o pereche de lentile de calitate, acestea sunt Biofinity. Pretul lor este unul foarte bun, in raport cu toate calitatile pe care le au.
Nu le cumpara insa inainte sa mergi la un consult de specialitate la medicul oftalmolog, este foarte important sa ceri opinia acestuia, caci unele persoane nu au voie sa poarte lentile de contact, caci pot aparea unele alergii.

Lentilele Biofinity, indicate in cazul unor afectiuni oculare

Lentilele de contact Biofinity sunt indicate pentru a corecta unele probleme ale ochilor, precum miopia ori astrigmatismul. Sunt lentile cu purtare zilnica, care trebuie scoase din ochi seara, inainte de culcare. Mai exista si alte modele, de aceea trebuie sa te interesezi bine inainte sa decizi sa le cumperi. Astfel, exista modele de lentile de contact Biofinity care pot fi purtate chiar si pe parcursul noptii, pana la sase nopti la rand. Astfel, nu trebuie sa iti faci probleme daca iesi intr-un club sau la o petrecere si nu ai solutia de lentile la tine. Le poti purta fara sa ai aceasta grija cu tine.
In caz ca te intrebi daca aceste lentile de contact ofera protectie contra razelor ultraviolete, sa stii ca nu este valabil acest lucru.
Cand le cumperi, online sau d ela un magazin de optica medicala, acestea vin la pachet si cu solutie in care sa le pastrezi. Intr-o cutie pot exista chiar si sase lentile de contact.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.