utilaje de constructii

Utilaje de constructii pentru imbunatatirea calitatii lucrarilor

author
2 minutes, 28 seconds Read

utilaje de constructii

Utilajele de constructii ce se folosesc in acest domeniu sunt de multe tipuri, insa un aspect pe care fiecare firma de constructii il va lua in considerare probabil la un moment dat va fi acela al frecventei utilizarii lor. De ce? Pentru ca acest aspect atrage dupa sine si altele, cum ar fi ideea de a inchiria utilaje de constructii sau de a le achizitiona. Pentru fiecare companie in parte probabil acest aspect este dependent de o alta situatie sau de alte situatii mai bine spus, cert este ca utilajele de constructii de calitate vor dicta mult si calitatea lucrarii finite.

Utilaje de constructii la preturi convenabile

Dupa cum am mentionat, pentru unele companii este mai rentabil ca si cost sa inchirieze utilaje de constructii pe care poate nu le va folosi prea des Click This Link. Insa pe de alta parte, daca o companie isi stabileste domeniul de activitate cat mai exact si mai mult, isi calculeaza un buget cat mai precis, este posibil ca si achizitionarea unor utilaje de constructie sa fie o optiune mai favorabila si costurile sa fie recuperate in timp.

Acesta este intr-adevar un aspect de care trebuie sa se tina cont, anume cat de rapid se va recupera o investitie intr-un astfel de utilaje de constructii. Ca sa “punem punctul pe i” si mai mult, prin utilaje de constructii ne referim la: betoniere, buldozere, macarale turn, pompe pentru beton, buldoexcavator, sisteme de betonare, compresoare si altele.

Fie ca se inchiriaza sau se achizitioneaza, astfel de utilaje de constructii trebuie sa fie unele de calitate, desigur, ca sa merite in fapt investitia. Modul de livrare poate fi si el un aspect de care poate doriti sa tineti cont, sau tariful de utilizare daca il inchiriati doar.

Perioade diverse in constructii, utilaje de constructii folosite la capacitati diferite

Un aspect ce este din nou important de luat in considerare este acela ca utilajele de constructii nu vor functiona mereu la aceeasi capacitate. De pilda, exista si in acest domeniu perioade care sunt mai aglomerate si perioade in care poate proiectele se defasoara mai lent. Insa ce e bine de stiut din nou e ca un antreprenor care detine utilaje de constructii va putea sa deduca toate cheltuielile legate de depreciere, sau de asemenea de reparatii si asigurare din taxe. Acest lucru se va intampla in primul an. Insa trebuie sa stiti si ca un utilaj de constructii va necesita clar si anumite lucrari de intretinere pe parcursul utilizarii sale.

Pe scurt, un mare avantaj al inchirierii este flexibilitatea, pe cand daca se va achizitiona un utilaj de constructii, controlul asupra starii sale de functionare va fi mai bun. La inchiriere trebuie sa se tina cont de costuri legate de transport de la depozit spre santier, operatorul utilajului si plata acestuia, combustibil, perioada de utilizare, etc.

Exista diverse variabile ce vor influenta decizia de a inchiria sau a achizitiona un utilaj de constructii, optiunile le puteti cantari si la www.edilrent.ro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.