Despre certificatul energetic

0 minutes, 57 seconds Read

1. Ce este certificatul energetic?

Certificatul de performanţă energetică atestă performanţa energetică a clădirii, urmărind declararea şi afişarea performanţei energetice a acesteia. Certificatul de performanţă energetică este prezentat într-o formă sintetică unitară, cu detalierea principalelor caracteristici ale construcţiei si instalaţiilor aferente acesteia, rezultate din analiza termică şi energetică.

2. Cum se obtine un certificat energetic?

Certificatul de Performanta Energetica se poate obtine de la Auditorii Energetici Atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Pentru a obtine un certificat energetic, proprietarul trebuie sa furnizeze actele (Planurile – subsol, parter, nivele curente; Detalii constructive; Fisa tehnica termopane; Tip de incalzire) unei firme autorizate sau unui auditor energetic. Firma/auditorul preia documentatia si face o vizita la adresa respectiva, pentru a verifica toate aspectele necesare la fata locului. Dupa acest pas se elibereaza Certificatul de Performanta Energetica.

O lista a auditorilor energetici poate fi gasita pe urmatorul link: http://www.mp-certificat-energetic.ro/wp-content/docs/Auditori.pdf

3. Despre autor

Sunt auditor energetic gradul I si realizez certificate energetice in orice zona a tarii, in timp util si la pret convenabil. Pentru date de contact, va rog sa accesati Certificat Energetic

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.