Vizita in Amsterdam

author
1 minute, 31 seconds Read

„Tara Lalelelor”, Olanda, ne propune sa-i vizitam capitala, si anume orasul Amsterdam, recunoscut in intreaga lume pentru viata de noapte extraordinara, dar si pentru prostituatele din Cartierul Rosu, care stau la dispozitia oricarui barbat dispus sa achite tariful perceput. Glumind putin, putem spune ca in aceasta tara se comanda compania unei dame de lux precum a-i comanda pizza la noi, diferentele constand, poate, doar in pretul oferit. Toate acestea fiind spuse, un oras excelent de vizitat pentru un burlac in cautare de distractie, care si-a propus sa depaseasca anumite bariere, binecunoscut fiind faptul ca in Olanda drogurile usoare sunt „la liber”.

Lasand la o parte toata aceasta depravare, turistul ceva mai linistit poate lua la puricat „cararile” metropolei in cautarea unor obiective turistice in Amsterdam, care nu sunt foarte greu de gasit, Casa Anne Frank, Casa Rembrandt, Madame Tussauds Amsterdam, Moara de vant De Gooyer si, desigur, Muzeul lalelelor fiind la cativa pasi distanta. Cuplurile ceva mai dezinvolte vor dori sa paseasca pragul Muzeului sexului din Amsterdam, care abunda in tot felul de materiale pornografice, care mai de care mai incitante, practic o istorie a acestei activitati, sa o numim, pe parcursul existentei sale.

Vizitele la muzee trebuie neaparat sa includa si reperele Van Gogh sau Van Loon, in conditiile in care nu e de ratat nicio trecere pe langa Arcam Amsterdam (magazin cu produse ce tin de arhitectura, marca Amsterdam Architecture Foundation). Adeptii eco vor fi incantati de Amstelkerk, o cladire din lemn de pin pusa in picioare inca din anul 1668. Toata aceasta imagine va fi completata, in final, de o cazare in Amsterdam, ieftina gratie hotelurilor de 1-2 stele (tarife cuprinse intre 15-30 euro/noapte!). Concluzionand, Amsterdamul este un oras fenomenal care reuseste sa aduca in fiecare an turisti de prin toate colturile lumii, multi dintre tineri participand si la renumitul White Sensation!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.