Cum gasesti o agentie de turism potrivita pentru vacanta ta

author
1 minute, 33 seconds Read

Asa cum vedem toti zi de zi, sunt sute si chiar mii de agentii de turism in fiecare oras. Le vedem in fiecare zi atunci cand ne plimbam pe strada sau le vedem ofertele cand privim la televizor sau navigam pe internet. De cele mai multe ori, o simpla cautare de genul agentii turism Bucuresti va intoarce sute sau chiar mii de rezultate relevante.

Totusi, cum am putea sa alegem agentia potrivita din multitudinea de agentii de turism existente pe piata? In opinia mea, nu exista un raspuns unic la aceasta intrebare. Modalitatea de alegere difera de la caz la caz. Eu as putea sa va spun doar ce as face eu daca as dori sa achizitionez un pachet turistic printr-o agentie de turism. Iata cateva elemente relevante despre cum as alege eu:

In primul rand, as cauta o agentie de turism care sa aiba oferte pentru destinatia dorita. As verifica aceasta agentie sa vad ca este inregistrata corect la autoritatile din tara noastra.

As incerca mai apoi sa vad care dintre agentii are oferte mai bune. Daca este vorba de o achizitie in avans a pachetului (cu mai mult timp in avans) atunci as incerca sa caut o agentie care are inclusiv oferte de tip early booking pentru un eventual pret mai bun.

Foarte importante sunt si referintele despre agentia respectiva. As incerca sa aflu de la cunostinte/prieteni daca au mai cumparat de la aceasta agentie si daca da, cat de multumiti au fost.

O alta idee ar fi si numarul de servicii suplimentare pe care il oferta agentia (gen asigurari de calatorie si sanatate, suport in caz de probleme etc).

Vezi si:  Activitati pentru calatoriile in Filipine

Asa cum am mai spus, idele de mai sus nu sunt universal valabile. In functie de persoana, tipul pachetului etc pot diferi destul de mult de la caz la caz.

In orice caz, va dorim concediu placut.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.