Informatii utile despre Mexic

author
1 minute, 23 seconds Read

Vreti sa calatoriti de mult timp in Mexic, insa nu inainte de a afla totul despre aceasta tara renumita si interesanta? Atunci, nu trebuie decat sa apelati la urmatoarele randuri, deoarece cu siguranta veti putea sa aflati detalii interesante.

Informatii generale despre Mexic

Mexic se afla in America de Nord si este o tara foarte populara in primul rand datorita atractiilor renumite. Numele oficial al tarii este Statele unite Mexicane, dar este amintita si Republica Mexicana. Tara este invecinata cu Guatemala si Belize in zona nordica si la nord de Statele Unite ale Americii. Capitala tarii si totodata cel mai mare oras este Ciudad de Mexico, iar limba oficiala este spaniola, insa sunt vorbite si mai multe limbi indiene. Siteul http://www.mexic.info o sa va fie de ajutor daca vreti sa stiti totul despre Mexic, deoarece va asteapta cu multe articole.

Daca vreti sa calatoriti in Mexic, trebuie sa stiti ca in zona sudica este clima tropicala, in timp ce in nord temperaturile sunt mai scazute. Iernile astfel sunt uscate si verile calde, insa umede. In acest fel, indiferent de sezon, veti putea sa va simtiti bine in aceasta tara, care este des aleasa ca destinatie de catre turistii din toata lumea. Cu ocazia calatoriilor, veti putea sa vizitati atractii renumite, precum:

  • Ruinele Chichen Itza
  • Parcul Central Almeda din capitala
  • Orasul Xochimilco

Bagajul perfect pentru Mexic

Daca o sa calatoriti vara, va trebui sa aveti la dumneavoastra haine din fibre naturale si subtiri, desigur si palaria, plus ochelarii de soare. Nu uitati nici de hainele groase, care nu o sa va fie de ajutor numai in sezonul rece, ci si in serile racoroase de vara.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.