De Unde Se Pot Cumpara Carti Ieftine

author
1 minute, 26 seconds Read

Desi numarul de amatori de carti a scazut drastic in ultimii 5 gratie unor terte cauze(preturi prea mari, lipsa timpului sau pur si simplu apetit scazut pentru lectura), inca mai exista oameni care prefera sa isi achizitioneze carti online ori de cate ori au ocazia. Din pacate, titlurile bune au deseori preturi prea mari pentru capacitatea de cumparare a romanilor,

Exista totusi si o parte buna: sesizand pofta de lectura a unor romani, au aparut in ultimul timp posibilitatea de a cumpara carti la un pret ceva mai ieftin decat pretul normal, de retail/raft la care se gasesc manuscrisele in magazine.

Primul loc in care se gasesc manuscrise mai ieftine sunt anticariatele. Ce-i drept, rareori se pot cumpara de acolo carti noi, insa de regula, preturile sunt ceva mai mici, sau chiar mici de tot in cazul produselor trecute prin mai multe maini.
Un al doilea loc in care puteti gasi astfel de produse mai ieftine sunt librariile online. Datorita faptului ca nu necesita un personal prea numeros si nici un spatiu ultracentral pentru a isi desfasura activitatea, costurile le sunt relativ scazute, astfel ca adaosurile sau mai bine zis preturile “de raft” sunt deseori substantial mai scazute decat costurile normale, obisnuite de raft din librarii.

Al treilea si ultimul loc de unde va puteti achizitiona manuscrise ceva mai ieftine sunt chioscurile de ziare, impreuna cu editiile speciale ale ziarelor. De regula, in unele zile, ziarele vin la pachet cu diferite manuscrise, almanace sau carti, la un pret ce rareori depaseste suma de 12-13 lei. Sigur, nu sunt vandute cele mai noi produse sau ale autorilor in voga, insa pentru cei ce vor sa isi imbogateasca cultura generala, sunt clar o modalitate ieftina de a o face.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.