instrumente de scris

Instrumente de scris de la Ectc.ro

author
2 minutes, 36 seconds Read

instrumente de scris

Atat in magazinele de specialitate cat si pe site-urile online, cum ar fi www.ectc.ro clientii pot sa gaseasca instrumente de scris , atat pentru uzul propriu cat si pentru a le face cadou.

Mai jos puteti sa va faceti o ideea cu privire la cateva dintre instrumentele de scri ce pot fi cumparate de la magazinele online.

Stiloul – Velvet Sterling Silver GT 

Acest stilou face parte din gama de instrumente de scris a marcii PARKER, si este considerat a fi expresia rafinata pentru modernism, fiind un stilou elegant care este combinat cu elemente ale traditionalismului britanic.

Finisajele pe care le are acest instrument de scris au fost atent studiate motiv pentru care are un clip distinctiv cu forma unei sageti din aurul pretios sau din otelul inoxidabil pentru penitelor si toate acestea se leaga folosind o gama de instrumente care sunt perfect echilibrate, moderne si clasice in acelasi timp.

Corpul acestui stilou este din argint masiv, el fiind cizelat cu un model de tip grila si este placat cu multe straturi cu lac transparent, perlat.

Capacul este si el din argint masiv, este cizelat cu acelasi model grila si placat cu mult straturi care sunt din lac transparent si perlat.

Gripul e din alama si e e placat cu aur roz care are 23K.

Despre accesorii se poate spune ca sunt si ele placate cu acelasi aur roz de 23K , placare facuta cu ajutorul tehnologiei PVD.

Penita acestui stilou este dintr-un otel inoxidabil, deasemeni placata si ea cu aur roz de 23K prin aceeasi tehnologie – PVD.

Stiloul are o mina 5th cu un element Parker.

Vezi si:  Cea mai buna metoda de a te lasa de fumat

Acest instrument de scris se comercializeaza intr-o cutie de ambalaj originala si deasemeni, are o garantie internationala precum si instructiuni de folosire.

Stiloul – BIC EasyClic Cherry

Acesta este singurul stilou de pe piata de profil care are un sistem de reincarcare atasat lateral.

Prezinta un sistem unic privind reincarcarea care se face in 3 pasi. Capacul este transparent si are un clip. Este reincarcabil si deasemeni are si o rezerva scurta pentru cerneala.

Este dotat cu un grip cauciucat in scopul mentinerii pozitiei corecte a degetelor. Este considerat a fi ideal si pentru dreptaci dar si pentru stangaci.

Acest instrument de scris are ca tara de origine, Franta.

Stilou albastru cu penita tip- M

Acest stilou are un sistem de control pentru fluxul de cerneala care are rolul sa previna intr-un mod eficient toate petele inestetice precum si uscarea cernelii, si penita de iridium de tip – M sau de tip – L, de o calitate superioara face ca aceasta sa alunece pe hartie fara efort. Este ideal atat pentru dreptati cat si pentru stangaci , acest stilou stand perfect in mana, motiv pentru care isi merita calificativul de stilou exceptional. Un alt avantaj pe care-l prezinta este ca are cele sase combinatii de culori care sunt la moda in lumea scolarilor.

Alte detalii legate de acest instrument de scris sunt:

  • Un varful de iridium care e de calitate inalta si care va asigura o scriere cursiva;
  • Are zona ergonomica de prindere care este perfecta pentru a scrie atat cu mana stanga cat si cu mana dreapta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.