Aniversare cu staif pentru pitici

author
1 minute, 36 seconds Read

A trecut vremea petrecerilor anoste acasa, cu tort de mere cu frisca, facut de mama, si cu muzica pusa pe laptop de tata. Petrecerile pentru copii au astazi locatii speciale, concepute pentru distractia celor mici, dar si spre deplina relaxare a parintilor. Locurile de joaca unde parintii organizeaza aniversarile piticilor sunt dintre cele mai speciale, unele dintre ele cu tematici, altele animate de personaje iubite de copii, unele de dimensiuni mai mici, altele cu posibilitati infinite de distractie pentru copii.

Insa un lucru este cert: de la nicio petrecere de copii nu lipseste o suita intreaga de articole petrecere, de la baloane si aranjamente deosebite ale incaperii (bannere, perdelute decorative), pana la pahare si farfurii cu personaje preferate de desen animat, de la masti de carnaval si pana la tinute anume gandite pentru petreceri tematice. De asemenea, lista de articole petrecere copii este aproape intotdeauna completata fericit de ustensilele si vopselele necesare pentru atat de iubitul face painting. Spre disperarea parintilor care au de luptat cu vopselele de pe fata celor mici si cu cea scursa pe haine, copiii adora sa devina – dupa numai cateva minute de stat linistiti si de indurat “pictura” – pirati, Mickey Mouse, printese, pisicute sau catelusi. Baloanele sunt si ele printre preferatele celor mici, iar daca parintii isi permit sa aduca la petrecere si un clovn care sa le confectioneze tot felul de figurine din baloane de modelaj si sa se joace cu ei, petrecerea va fi cu atat mai reusita.

Pentru petrecerile organizate in functie de o anumita tematica, sigur veti gasi variante pentru momente magice pentru copii si nu va veti dori nimic mai mult decat sa va bucurati de bucuria din ochii lor. Tortul fiind unul dintre momentele cele mai asteptate ale petrecerilor aniversare, este usor de imaginat ca va avea motive dintre cele mai inedite si ca va fi intotdeauna insotit de artificii, de confetti si de momente artistice speciale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.