Realizarea de masuratori de calitate

1 minute, 23 seconds Read

Cu totii stim ca realizarea de proiecte de succes in domeniile electric, electronic si constructii se bazeaza pe masuratori sigure, precise si rapid de realizat. Noi, echipa Masoara Bine, stim ca nicio instalatie electrica nu poate functiona la parametrii cei mai buni daca nu se cunosc toate marimile electrice implicate si ca orice proiect de constructii devine un succes doar daca se folosesc cele mai bune echipamente si unelte.

Initial, magazinul nostru a inceput ca un magazin on-line axat pe comertul cu echipamente pentru constructii si amenajari interioare: nivele optice, lasere rotative, telemetre. In prezent, ne-am imbogatit gama de produse cu instrumente din domeniile electric si electronic (voltmetre, multimetre, osciloscoape, analizoare de spectru si multe altele), precum si cu aparate de masura pentru monitorizarea factorilor de mediu (luxmetre, tahometre, higrometre). Instrumentele pe care vi le oferim au fost astfel selectate incat sa satisfaca cerinte simple specifice unor proiecte de mica amploare, dar si rigori de precizie specifice utilizarii in mediul industrial. Putem, asadar,  afirma ca suntem in masura sa satisfacem cele mai diverse exigente in materie de masuratori.

Echipa noastra isi stabileste ca prioritate rezolvarea rapida si eficienta a cerintelor clientilor si partenerilor prin:

  • diversificarea gamei de produse comercializate, păstrând un permanent contact cu cerinţele şi evoluţia sectorului de construcţii
  • calitatea produselor promovate
  • consultanţă tehnică specializată
  • asigurarea transportului mărfurilor către client sau la orice punct de lucru specificat de acesta
  • acordarea de garanţii pentru produse ce prezintă disfuncţionalităţi din fabricaţie

Cautam in permanenta sa ne perfectionam si credem ca acest lucru este posibil doar prin contactul permanent cu clientii nostri si prin schimbul de experienta avut cu ei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.