Factori esentiali inainte de a investi in optimizarea unui site

author
2 minutes, 8 seconds Read

3 factori cheie de care sa tii cont cand faci optimizarea SEO a unui site

O prezenta puternica online este esentiala pentru orice afacere, iar pentru ca un site sa fie relevant in domeniul sau este extrem de important sa apelezi la o agentie de servicii de optimizare SEO, daca si oferta de preturi se inacdreaza in bugetul nostru.  Specialistii din acest domeniu vor lucra impreuna cu tine, astfel incat site-ul tau sa ajunga cat mai sus in rezultatele cautarilor in motoarele dedicate.

Iata de ce ar trebui sa tii cont cand faci optimizarea SEO pentru site-ul tau:

  1. Continut – Content is the king!

Optimizarea SEO incepe de la continut. Site-ul trebuie sa contina articole informative, originale si folositoare pentru vizitatorii sai. Poti face o sectiune de „Blog” in site unde sa postezi articole utile celor care sunt interesati de produsele tale.  Spre exemplu, daca iti doresti sa optimizezi  un magazin virtual de imbracaminte, poti adauga articole cu sfaturi de stil sau cu tendintele anului in moda.

  1. Un aspect placut si user friendly

Nu supraincarca paginile cu imagini si cu prea multa grafica. Discuta cu designerul site-ului si ajungeti la o formula care sa se plieze pe specificul site-ului, nu-si au rostul floricelele intr-un magazin virtual care vinde piese auto. Cand discutam despre ideea de SEO ne referim nu doar la un ranking bun, ci si la un ajutor real pentru vizitatorii lui. Daca detii un magazin virtual, userii trebuie sa poate efectua comenzi cu usurinta, site-ul sa fie usor de folosit, iar utilizatorii sa nu se incurce in prea multe categorii si meniuri.

  1. Atentie la penalizarile motoarelor
Vezi si:  Impactul Like-urilor asupra afacerilor tale

Un site care a fost penalizat va avea nevoie de o perioada indelungata de lucru la optimizarea sa pentru a reveni la paramentrii intiali. De aceea, este extrem de important sa nu incalci regulile motoarelor de cautare – articole duplicate, densitate spam de cuvinte si expresii cheie, un cod cu multe erori, continut „subtire”. Si mai exista o vorba in aceasta zona si anume „linkurile ieftine sunt cele mai scumpe!”, acestea sunt cele postate in locatii de slaba calitate, care ne pot costa mult mai mult, prin atragerea de penalizari pe eprioade indelungate, iar pana le identificam, deja cerintele pietei pot fi altele si am pierdut contactul cu clientii.

Daca detii un magazin online sau ai o afacere in zona publishingului este esential sa investesti in optimizarea SEO. Angajand specialisti de la o agentie SEO iti vei putea mari traficul pe site si vei avea venituri mai consistente, iata aici si un model de oferta si lista de preturi pentru astfel de servicii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.