Ce detalii nu stiai despre scuturile de motor marca hyundai tucson

author
1 minute, 34 seconds Read

Hyundai Tucson este poate cea mai ieftina masina din categoria SUV. Producatorul coreean a reusit sa vina foarte mult sub pretul pietei cu o masina decenta de care se bucura foarte multi dintre cei care si-au dorit o masina mai mare, dar care nu au avut fondurile necesare pana acum. Totusi, spre deosebire de celelalte SUV-uri, Tucson nu este o masina foarte inalta si poate avea probleme pe drumurile forestiere sa pe cele cu denivelari. Pentru a fi sigur ca masina este in siguranta, este recomandat sa ii cumparati un scut pentru motor tip Hyundai Tucson. Astfel, veti sta fara griji ca motorul, cutia de viteze sau baia de ulei pot fi avariate in urma unui contact dur.

scut de motor pentru hyundai tucson

Scutul de motor Hyundai Tucson are ca rol protectia angrenajelor importante, cum ar fi motorul, cutia de viteze si baia de ulei. Acestea se afla in zona inferioara a motorului si pot fi avariate destul de usor in urma unei lovituri venite din cauza unei probleme cu carosabilul. In cazul in care montati pe masina un scut motor Hyundai Tucson veti scapa de aceste griji.

Scutul de motor se gaseste in doua variante destul de cunoscute. Primul este cel confectionat din plastic si foarte multe companii producatoare de masini il monteaza inca din fabrica. Acest scut va poate proteja in cazul in care nu circulati foarte des pe drumurile forestiere. Suporta foarte bine loviturile minore si zgarieturile, dar se poate fisura foarte usor in urma unui contact mai dur. Pentru astfel de scenarii puteti achizitiona un scut motor confectionat din otel de 2-3 mm grosime. Acesta raspunde mult mai bine loviturilor dure si nu este deloc usor de fisurat. Spre deosebire de cel de plastic, care costa in jur de 200 de lei, scutul de motor confectionat din otel costa in jur 500 de lei, dar investitia va va lua de umeri grija ca masina poate suferi avarii sub motor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.