Twitter a decis sa suspende temporar contul Donald Trump JR,

author
1 minute, 30 seconds Read

Twitter a decis sa suspende temporar contul Donald Trump JR, fiul mai mare al lui Donald Trump. La fel ca si celebrul sau tata, barbatul ar fi partajat un clip video in care se prezinta cateva stiri false cu privire la Covid-19. O secventa din clipul respectiv promoveaza hidroxiclorochina.

Pe data de 28 iulie 2020, Andrew Surabian, apropiat de Donald Trump JR. a anuntat ca contul oficial al lui Donald Trump a fost suspendat timp de 12 ore. Concret, contul pana in urma cu putin timp era mereu vizibil de catre internauti insa Donald Trump JR nu mai putea publica tweet-uri. Twitter si Jack Dorsey l-au suspendat temporar pe Donald Trump JR pe motiv ca a distribuit un clip video cu medici care evoca termenul de hidroxiclorochina. Gigantii din domeniul tech reprezinta principala amenintare in ceea ce priveste libertatea de expresie in Statele Unite ale Americii si isi urmeaza ingerinta electorala.

In mod vizibil, distribuirea unui clip video in care se vorbeste despre hidroxiclorochina publicata de catre extrema dreapta Breitbart News este cea care a motivat decizia luata de Twitter. Secventa, vazuta de numai putin de 14 milioane de internauti, da asigurari ca masca este absolut inutila in lupta cu coronavirus. Nu este nevoie de izolare. America, exista un remediu impotriva Covid. Acestea sunt cuvintele spuse de catre Stella Immanuel, celebru pediatru si pastor din Texas cunoscut pentru apropourile polemice. Apoi, in acelasi clip video distribut de Donald Trump JR se afirma ca hidroxiclorochina este un remediu fiabil impotriva coronavirus.

Drept urmare, reteaua sociala a decis sa elimine acest clip video. In momentul in care cineva incearca sa acceseze linkul apare mesajul Acest twwet nu mai este disponibil. De notat este ca si Donald Trump a partajat acest clip video pe contul sau de Twitetr. Insa, contul presedintelui Statelor Unite ale Americii nu a fost blocat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.