Rose of Bulgaria – un paradis al starii de bine

author
1 minute, 30 seconds Read

Poate ca pentru unii trandafirul reprezinta o floare comuna, mult prea obisnuita pentru ocazii rafinate sau alte evenimente de genul. Insa, pentru altii reprezinta un adevarat rasfat, un paradis al starii de bine, o incununare cu bucurii si o desfatare demna de regi si regine. In fond trandafirii au fost si vor fi mereu flori regale, pline de eleganta, care se daruiau numai din iubire si din respect, cu intentii curate si o inima deschisa.

Astfel se poate caracteriza si Rose of Bulgaria, care reprezinta nu doar o gama de produse bio, de lux, ci si un stil de viata confortabil si plin de armonie. Rose of Bulgaria este o gama care va ofera deliciile esentiale ale trandafirului, calitatile pure ale extractului din petalele si delicatetea proaspata a petalelor catifelate. Produsele cosmetice pe care vi le oferim au in componenta produsi naturali, suta la suta vegetali, nu contin parabeni, iar calitatea lor este ridicata. Printre calitatile acestora se numara si prospetimea pe care o ofera pielii, tonifierea, siguranta pe care o ofera fiecare produs in parte, cat si eficacitatea de neegalat. Principalul ingredient este reprezentat de apa de trandafir de origine bulgareasca care este facut din Rosa Damascena Mill, o apa naturala care este obtinuta in distileriile din Valea Trandafirilor care se afla chiar in centrul Bulgariei. Astfel produsele noastre nu contin conservanti, nu au substante chimice, iar faptul ca au in componenta ulei de roza eteric, apa de trandafiri poate sa fie astfel pastrata intr-un mod cat mai natural.

Majoritatea produselor au la baza apa naturala de trandafir si ajuta foarta mult la inflamatii acolo unde este cazul, este folosita si pentru alergii, dar ofera si finete de lux pielii. Astfel, cand spunem Rose of Bulgaria singurul lucru la care ne putem gandi este eleganta, intregita de calitate si finete.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.