Oamenii de afaceri sunt interesati de oferta de apartamente de vanzare din Bucuresti

1 minute, 35 seconds Read

Oameni de afaceri, sau angajati straini ai companiilor multinationale din Bucuresti sunt tot mai interesati sa cumpere apartamente in capitala. Avand un pret la jumatatea celui practicat inainte de criza, tot mai multi oameni de afaceri straini vad in acest minim al segmentului de vanzari de apartamente o ocazie buna de a-si achizitiona o locuina intr-o zona buna, foarte aproape de centrele de afaceri in care isi desfasoara activitatea.

Potrivit agentiei imobiliare Regatta, o buna parte din cererea de apartamente de vanzare in Bucuresti, in special in cazul segmentului de lux, este generata de cetatenii din Israel, Grecia, Germania si Irlanda, acestia alegand sa se stabileasca in Bucuresti pentru o perioada mai lunga din moment ce aleg sa cumpere un apartament in capitala Romaniei.

De asemenea, cumpararea de apartamente in Bucuresti in acest moment de minim al pietei imobiliare de vanzari poate fii considerata o afacere pe termen lung, expertii imobiliari considerand ca piata va cunoaste usoare cresteri in anul urmator, piata imobiliara atigand se pare un prag sub care este greu sa se mai coboare.

Si oferta de apartamente de vanzare este foarte atragatoare, cei interesati de „comori imobiliare” avand ocazia de a gasi un apartament visat de multa vreme, la un pret pentru care in urma cu cativa ani nici nu indrazneau sa viseze, sau un apartament care raspunde nevoilor unui om de afaceri, situat aproape de zonele in care lucreaza, cu o suprafata mare, loc propriu de parcare si de ce nu, o vedere cat mai buna.

Agentia imobiliara Regatta avertizeaza insa cumparatorii ca in urmatoarea perioada este posibil ca pretul acestui tip de apartamente urmeaza sa creasca, fapt datorat cresterii cererii si in aceeasi masura, datorita pragului minim atins deja de piata imobiliara din Bucuresti.

In concluzie, putem spune ca piata imobiliara este revigorata de oamenii de afaceri straini si angajatii straini ai companiilor multinationale, care sunt tot ma interesati sa cumpere apartamente in Bucuresti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.