Un smoothie pentru fiecare gust

author
1 minute, 41 seconds Read

Smoothie-urile sunt savuroase, se prepara deosebit de rapid si sunt pline de vitamine. La micul dejun, sub forma de desert sau gustare, smoothie-ul se adapteaza oricarei situatii. Datorita acestor retete si sfaturi vei reusi si tu sa obtii un smoothie delicios.

Un smoothie pentru toate gusturile: trucuri
– lichidul formeaza baza fiecarei retete de smoothie. Poti alege lapte, iaurt sau apa;
– alege intotdeauna fructe si legume de sezon, pentru un gust optim;
– nu folosi prea multe ingrediente pentru prepaarea unui smoothie. Cu cat sunt mai putine ingredientele, cu atat mai bine;
– in blender, mixeaza intai si intai ingredientele lichide, apoi ingredientele moi si termina cu bucatile tari. Mixand la cea mai mica viteza, lamele si motorul blenderului vor avea o durata mai lunga de viata.

Fresh&Fruity, care este smoothie-ul tau favorit?
Pentru micul-dejun, desert sau pentru gustare, un smoothie cu fructe este mereu o idee buna.
– Daca iti doresti sa ontii un smoothie mai gros atunci iti recomandam sa folosesti fructe congelate;
– taie fructele in bucati mici pentru a facilita amestecul, mai ales daca contine fructe mai tari;
– nu iti fie teama sa adaugi mai multe savori retetei tale de smoothie. Miere, frunze de menta, scortisoara sau ghimbir;
– o lingura de unt de arahide este recomandat pentru un rezultat mai onctuos;
– pentru micul dejun poti adauga un pumn de fulgi de ovaz sau de nuci retetei tale de smoothie. Daca nu dispui de un bleder mai puternic, lasa fulgii de ovaz la inmuiat in apa peste noapte sau taie nucile in bucati mici;
Smoothie pe baza de capsuni si lamaie
– 150g de capsuni proaspete plus cateva pentru garnitura;
– un pumn de frunze de coriandru;
– suc de lamaie proaspat;
– 300ml lapte;
– 2 lingurite miere;
– cuburi de gheata;

Vezi si:  Orezul brun si beneficiile sale

Se pun toate ingredientele intr-un blender, se mixeaza pana cand se obine un smoothie onctuos. Se pun cuburile de gheata in pahar. Se aseaza smoothie-ul in pahar. Se decoreaza cu capsuni si cu frunze de coriandru.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.