3 modele de tv ieftine care merita cumparate

1 minute, 35 seconds Read

Exista o multime de televizoare ieftine pe piata insa majoritatea au preturi diferite precum si specificatii care mai de care mai interesante. De asemenea exista desigur si modele de top, insa acestea au si preturi foarte mari, argumentate destul de bine de dotarile lor, insa noi va vom face cateva recomandari de tv ieftine astfel incat sa va puteti cumpara un televizor bun cu bani putini.

Philips 24PHH4000 – televizor ieftin si performant

Unul dintre cele mai populare tv ieftine existente acum pe piata este un model care apartine unei companii foarte cunoscute: Philips. Mai exact este vorba despre televizorul Philips 24PHH400 model care costa doar 900 de lei insa care prezinta niste specificatii foarte atragatoare: diagonala de 61 de centimetri, rezolutii HD, posiblitatea vizionarii filmelor de pe un stick USB precum si partea de conectivitate foarte bine dezvoltata mai ales datorita faptului ca avem la dispozitie un port HDMI.

Samsung 24H4003 – Samsung ofera si ei tv ieftine

Despre Samsung ati auzit cu siguranta o multime de lucruri, mai ales faptul ca este un brand foarte populara. Un lucru mai putin stiut este faptul ca Samsung 24H4003 ofera si foarte multe tv ieftine, iar un bun argument in acest sens este chiar televizorul Samsung 24H4003. Acesta este un televizor cu o diagonala de 61 de centimetri precum si cu niste rezolutii HD care ne vor oferi niste imagini placute la fiecare film vizualizat, de care ne vom bucura foarte mult.

Vezi si:  Sisteme de supraveghere video. Tipologii si domenii de aplicabilitate.

LG 24LF450U – unul dintre cele mai atragatoare televizoare ieftine

Am vazut multe televizoare ieftine pana acum, insa parca putine au fost cele asemanatoare lui LG 24LF450U. Acesta este un televizor cu o diagonala de 61 de centimetri si rezolutii HD care nu costa mai mult de 900 de lei, un pret accesibil oricarui portofel, fara niciun dubiu.

Asadar, daca va doriti un televizor ieftin, bun si nou atunci cu siguranta ar trebui sa alegeti unul din modelel de mai sus.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.