Alegerea firmei de web design potrivite

2 minutes, 21 seconds Read

Alegerea unei firme de web design poate fi o sarcina destul de grea pentru multe persoane. De ce spun asta? Deoarece numai in Romania sunt sute de firme care ofera servicii de web design si creare site. Problema pentru un necunoscator este cum sa aleaga care sunt acele firme care ar putea finaliza cu succes proiectul lor si sa ofere servicii de web design la nivelul la care se asteapta. Procesul de selectie a unei firme de web design poate dura destul de mult daca nu stiti ce sa cautati. In acest articol va voi prezenta care sunt lucrurile care trebuiesc urmarite la alegerea unei firme de web design.

In general vom folosi prietenul nostru numit Google, pentru a cauta firme de web design. Pentru astfel de criterii de cautare vom folosi cuvinte cheie precum “web design”, “firma web design” sau “creare site”. Din lista pe care ne va genera Google vom incepe una cate una sa investigam siteurile web. In primul rand este foarte important sa analizam cu atentie designul paginii firmei pentru a vedea in primul rand cum se prezinta aceasta. Firma de web design aflata pe primul loc in rezultatele returnate de Google nu inseamna neaparat ca sunt cei mai buni. In general daca va uitati pana pe la pagina 3-4, veti gasii siteuri cu mult mai reusite fata de cele de pe primele locuri. Nu toate firmele de web design se axeaza pe promovarea extensiva pe siteului, deoarece multi traiesc numai din recomandari si nu au nevoie de clienti noi din motoare de cautare.

Vezi si:  Ce este un responsive design?

Un alt aspect foarte important este sa va uitati cu atentie la portofoliul firmei de web design. Trebuie sa analizati cu atentie majoritatea proiectelor lor, iar daca exista o descriere, atunci cititi si aceea ca sa intelegeti functionalitatile care au fost implementate la acel proiect. Multe firme dau si linkuri catre paginile create, deci este bine sa va uitati si cum se comporta online. Un numar mare de proiecte la prima vedere se pot parea destul de simple (din punct de vedere a designului) insa in spate sunt de o complexitate mare; deci nu va axati numai pe cum arata dintr-o imagine, ci investigati mai in detaliu.

Analizand astfel toate firmele de web design, incepeti sa eliminati din ele pana cand ajungeti sa aveti doar cateva din care sa alegeti. In acest moment puteti incepe sa luati legatura cu aceste firme de web design si sa stabiliti intalniri cu reprezentatii companiilor. Dupa ce discutati cu fiecare, alegerea este bine sa fie una subiectiva – in alte cuvinte alegeti-i pe cei care par mai aproape de firma dvs si va aflati pe acelasi lungime de unda. Urmarind cu atentie aceste aspecte care vi le-am prezentat mai sus in alegerea unei firme de web design, va puteti asigura ca cea aleasa va fi si cea potrivita.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.