Microsoft Edge devine mult mai practic decat Chrome in ceea ce priveste download-ul

author
1 minute, 27 seconds Read

Microsoft continua sa creeze o prapastie din ce in ce mai mare intre el si Chrome. Pe versiunea Canray a navigatorului, este acum posibil sa se acceseze download-urile de pe bara de instrumente. Se afiseaza deci un meniu de unde utilizatorul poate suprima, copia sau inlatura anumite fisiere copiate sau pe cale de copiere. Microsoft Edge continua deci incet, dar sigur, sa lanseze noi functionalitati.

Pentru luna ianuarie deja putem vorbi despre taburile verticale, suprimarea cookie-urilor sau detectarea automata a unui cititor PDF. Si dupa cum raporteaza un utilizator al versiunii Canray de la Microsoft, o versiune doar pentru insideri, Microsoft a introdus recent o alta functionalitate inedita. Va fi posibil de acum inainte deci sa se acceseze download-urile de pe bara de instrumente. Pana acum era nevoie sa se faca click pe cele trei puncte din drepta sus sau sa se apeleze la scurtatura Ctrl+J. Dar nu va mai fi nevoie se pare, sa mai iesi de pe pagina.

Cu Microsoft Edge iti vei administra downloads-urile in doar cateva click-uri. Duoa ce tabul pentru download-uri este plasat in bara de instrumente, este de ajuns sa treci cu mouse-ul peste icon pentru a se afisa un nou meniu derulat. Din acest meniu ii vei putea administra ceea ce ai copiat sau sa modifici diversii parametri care sunt in legatura cu ceea ce copiezi.

Deci utilizatorii pot sa acceseze fisierul dorit din dosarul de destinatie, sa copieze link-ul, sa semnaleze continutul copiat drept nesigur, sa il suprime sau sa il inlature din lista de downloads. Sa speram ca aceasta functionalitate va fi repede accesibila pentru toata lumea. In orice caz, multi saluta aceasta noua functionalitate si cred despre ea ca este mult mai buna fata de ceea ce propune Chrome.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.