Parfumuri de dama – Just Cavalli Pink by Roberto Cavalii

Dupa cum comod stiti Roberto Cavalii reprezinta astazi unul dintre cele mai cunoscute companii de parfumuri de dama care aminteste luxul, indrazneala si senzualitatea. Micrograma parfumurilor de lux de la Roberto Cavalii este mare s-a lansat un parfum  care a ajuns foarte faimos intre femeile de toate varstele, este vorba despre parfumul Just Cavalli Pink by Roberto Cavalii, care a ajuns succint pe toate pietele de desfasurare si mai ales pe internet. astfel, nu s-au lasat asteptate falsurile dupa aceste parfumuri de lux, asadar mediul online este plin de magazine ce comercializeaza aceste parfumuri de lux la preturi foarte mici, oferind de fapt parfumuri contrafacute.

Parfumul a fost lansat in anul 2006, reprezentand astazi  un lucru nelipsi din vestiarul femeilor si avand  in vedere acest lucru, magazinul nostru online ParfumerieDeLux va vine in sprinjin, comercializand acest parfum de lux, parfum pentru ea. Inaintea de a expune generos cum se caracterizeaza acest parfum vrem sa subliniem faptul ca prin magazinul nostru online de parfumuri, comercializam doar parfumuri originale, la cele mai  preturi din Romania,  avand reduceri de pana la 40-70% fata de magazine.

Deci, parfumul Just Cavalli Pink by Roberto Cavalii odata aplicat pe corp , se poate  percepe un miros imbietor de trandafir japonez si piersica ce iti creaza o stare de liniste si de relaxare. Un lucru interesant pe care  trebuie musai sa-l stii este ca trandafirul japonez infloreste in luna brumar, deci il poti socoti un ingredient excelent si potrivit  pentru aceasta perioada a anului. O alta  insemnare  de creasta  este crinul, o planta la fel de populara si frumos mirositoare ca parfumul in sine.

Vezi si:  Cum poti rasplati devotamentul cainelui tau cu hrana de la Orijen

Dintre notele de mijloc cel mai tare se resimte floarea tiare, frumos mirositoare si care ocupa un loc apreciabil in cultura tahitiana. Bujorul este o planta autohtona a carui miros  profund fermecator face si el parte din notele de mijloc ale parfumului Just Cavalli Pink.

Mai departe trebuie sa amintesc si despre trandafirul bulgaresc care este extrem popular  pentru esenta uleioasa ce se obtine din petalele lui. Avand in vedere ca  trebuie musai sacrificate sute de flori pentru a obtine un singur gram de substanta uleioasa frumos mirositoare, nu putem  trece cu vedere  peste importanta acestei plante intr-un parfum.

Spre sfarsit, odata cu trecerea orelor se vor mai  percepe  doar  notele de baza ce  sunt compuse tot dintr-un trandafir, numai de data aceasta vorbim de lemnul de trandafir brazilian.

Un alt constituent este consacrat  sub numele de mosc, o materie deosebit de cunoscuta pentru calitatile sale frumos mirositoare si atragatoare. Populara pentru calitatile sale exceptionale, ambra galbena isi face si ea simtita prezenta in parfumul de fata.

Dintre caracteristicile importante ale acestei substante  trebuie musai sa mentionez ca este un admirabil fixator, astfel ca parfumul va dura mult mai mult.

Acestea fiind zise voi incheia prin a mentiona inca o data  de popularitatea acestui parfum si de faptul ca puteti achiziona aceste parfumuri orginale prin intermediul parfumeriei noastre online.

Cu toate ca la ora actuala  se afla  o gama larga de unde poti opta ce parfum uri doriti,  astfel ca iti vine greu} sa te hotarasti, Just Cavalli Pink de Roberto Cavalli este o optiune inteleapta pe care trebuie sa o iei in considerare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.