Atomizoare pentru tigari electronice

author
1 minute, 47 seconds Read

Atomizorul este un component cheie al unei tigari electronice. Mai este cunoscut si sub denumirea de Vaporizator. Acesta are propietatea de a transforma lichidul vegetal in aburi. Arata ca un tub din metal si este alcatuit dintr-o rezistenta, care, sub actiunea tensiunii primite de la baterie, arde lichidul vegetal. De performatele atomizorului depinde cantitatea de abur si gradul de satisfacie al fumatorului. Atomizorul este o parte consumabila a tigarii electronice. Durata lui de viata este data de profilul fumatorului si de mediul in care este exploatat.

Exista multe tipuri de atomizoare, in functie de modelul de tigara:

  1. Atomizoarele clasice: Sunt atomizoarele intalnite la modelele vechi de tigari electronice, sunt des intalnite si apreciate si astazi. Folosesc ca sistem de incarcare un filtru care contine o vatelina. In vatelina se pun cateva picaturi de lichid, care sunt echivalentul a 4 tigari clasice. Aceste sunt cele mai durabile tipuri de atomizoare.
  2. Atomizoarele Tank: Sunt unele dintre cele mai intalnite in randul fumatorilor datorita sistemului de incarcare. Foloseste pentru incarcare un cartus Tank, care nu are vatelina, in care intra mult lichid si se incarca mai rar decat cele clasice.
  3. Cartomizoarele: Sunt dispozitive de vaporizare, care inlocuiesc cartusul si atomizorul. In jurul rezistentei se afla o vatelina care se imbiba cu lichid vegetal. Avantajele folosirii unui cartomizor sunt ca retine o cantitate mare de lichid si reda aroma si savoarea lichidului foarte intens. Acestea au o durata mica de viata, insa sunt foarte ieftine.
  4. Giantomizorul: este un vaporizator cu incarcare Tank. Are avantajul de a retine foarte mult lichid. Il intalnim la tigara eGo W. Utilizand un giantomizor vei trage foarte usor. Deasemenea are propietatea de a scoate mult abur, fiind cel mai bun vaporizator la acest capitol.
  5. Cliromizoarele: Sunt cele mai intalnite si apreciate dispozitive de vaporizare. Are o incarcare in sistem Tank. Retine pana la 1.6 ml de lichid. Este alcatuit dintr-un fitil, care patrunde in corpul cliromizorului acolo unde se introduce lichidul. Lichidul este condus cu ajutorul acestui fitil care rezistenta, unde are loc arderea. Cliromizoarele oferite de magazinul de tigari electronice te20.ro sunt produse de Sailebao si sunt mult imbunatatite fata de celelalte modele existente pe piata.
Vezi si:  Gazon artificial de la Acatrans

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.