Cum achiti cumparaturile de sarbatori? Prin cardul de credit sau ai nevoie de un credit pentru nevoi personale

Ca de fiecare data, finalul anului goleste buzunarele romanilor, care se inghesuie sa cumpere cadouri pentru cei dragi sau sa isi doteze locuinta cu produse electronice sau electrocasnice.

In aceasta perioada din an si retailerii raporteaza cele mai mai vanzari din an. Insa pentru a putea cumpara avem nevoie de bani, care uneori nu sunt indeajuns pentru toate cumparaturile. Aici intervin insa bancile, care au pregatite produse de finantare pentru orice nevoie.

Astfel, in ultimele luni ale anului creste numarul celor care apeleaza la un credit de nevoi personale fara garantii pentru a obtine banii necesari de cumparaturi. Creditul este preferat in principal datorita faptului ca nu implica ipotecarea casei, iar acordarea lui este destul de rapida, unele banci se lauda ca acorda acest imprumut in maxim 24 de ore de la primirea documentatiei complete.

Odata banii intrati in cont putem sa facem ce vrem cu ei, fiind un credit pentru nevoi personale nenominalizate, avem libertatea sa ii cheltuim cum vrem. De preferat ar fi insa ca banii imprumutati de la banca sa ii folosim pentru achizitii importante, deoarece acestia nu sunt ieftini, in urmatorii ani avem de platit dobanzi, care nu sunt tocmai mici pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca. In plus, cum creditul in euro a cam disparut din piata, a ramas doar cel in el, care vine cu dobanzi ridicate.

Un alt produs bancar des folosit in ultimele luni din an este cardul de credit. In ultimii ani, plata cu un card de credit a cumparaturilor la comerciantii parteneri ai bancii emitente vine cu reduceri sau cu posibilitatea de a plati un achizitiile in rate lunare fara dobanda, care la produse electronice si electrocasnice poate ajunge si la 2 ani. Folosind aceste facilitati ale cardului de credit ne ajuta sa reducem pretul produsului sau sa il achitam in timp, folosind banii pentru alte achizitii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.