Tigara electronica vs tigara traditionala

1 minute, 16 seconds Read

Atunci cand se compara tigara electronica cu cea clasica, apar cu siguranta multe diferente, dar mai cu seama reies o serie ce avantaje ale utilizarii tigarii electronice. Majoritatea fumatorilor necunoscand aceste diferente nu se pot bucura intradevar de beneficiile unei tigari.

In comparatie cu tigara traditionala, tigara electronica este total diferita in ceea ce priveste modul de funtionare. Tigara electronica ofera aceeasi cantitate de nicotina, dar fara riscul de a face cancer din cauza unor compusi rau factori cum ar fi: gudronul, hidrocarburile sau alti aditivi care se regasesc in tigara clasica.

Aceste tigari electronice nu contin atati compusi daunatori sanatatii cum se gasesc  in tigarile obisnuite, astfel ele nu afecteaza sanatatea fumatorului si in plus ajuta la eliminarea  compusilor chimici inhalati din tigarile traditionale.

Un alt atu al tigarilor electronice este ca nu le afecteaza sanatatea celor din jurul nostru, aceste tigari electronice neproducand fum nu lasa nici mirosul caracteristic tigarilor clasice.

Un alt avantaj al tigarei electronice este ca se poate regla nivelul de nicotina, fiind dipsonibila chiar si fara nicotina.

Tigara electronica nu se aprinde ca cea obisnuita ci are la baza o baterie ce se incarca cand este nevoie, la fel si cartusele in care se pune lichidul sunt reincarcabile.

Daca comparam tigara electronica cu tigara clasica din punct de vedere al pretului, tigara electronica este intradevar mai scumpa dar prezinta avantajul unei investitii pe termen lung care in final iese mult mai ieftina decat banii cheltuiti pe tigarile clasice.

Totusi contrar acestor avantaje, nu insemna ca tigara electronica este sanatoasa 100%.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.