Succesul in management se face cu daruire si pasiune

1 minute, 14 seconds Read

Este foarte greu sa scrii o reteta a succesului in consultanta management, dar cu ambitii mari, tenacitate, incredere in sine si puterea de a ajunge un lider in orice proiect, vei reusi sa-ti atingi toate obiectivele.

Un manager vanzari bun nu sta toata ziua la birou, nu face sedinte interminabile si nu da ordine. Un manager bun isi foloseste timpul pentru a-si cunoaste oamenii cu care lucreaza, pentru a le stii toate punctele forte si unde mai au de imbunatatit. Si nu la a-i cunoaste doar la nivel profesional si cum se comporta in cele 8 ore la serviciu, ci a-i cunoaste la nivel personal. Angajatii tai trebuie sa stie ca pot conta oricand pe tine atunci cand au o problema, chiar si personala, iar tu, ca manager, trebuie  sa le acorzi atentie sa incerci sa-i ajuti. Oamenii tai nu trebuie sa te vada ca pe un sef, ci ca pe un prieten pe care se pot baza.

Pentru a ajunge un consultant vanzari respectat trebuie sa inveti ceva din fiecare sedinta, intalnire, discutie pe care o ai, insa daca nu pui in practica sau sa impartasesti cu altii din cunostintele tale, ai invatat degeaba, iar totul va ramane doar o informatie pastrata in “sertar”.

Un manager care vrea sa reuseasca in acest business trebuie sa iubeasca ceea ce face si sa aiba in echipa oameni carora le place ceea ce fac. Fiecare manager trebuie sa-si aleaga in echipa oameni profesionisti care vor sa reuseasca, nu care vor doar salariu.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.