Sisteme de comunicare vizuala. Informatii utile

1 minute, 21 seconds Read

Cautati sisteme de comunicare la preturi avantajoase? Piata este plina de oferte, care mai de care mai atragatoare, insa este foarte adevarat ca o astfel de alegere se poate dovedi uneori foarte dificila.

Care sunt cele mai utilizate sisteme de prezentare si comunicare si prin ce se deosebesc unele de celelalte? Va prezentam, in randurile de mai jos, cateva informatii, utile, speram pentru o alegere usoara.

Un sistem de prezentare tot mai utilizat este flipchartul magnetic. Este foarte util pentru diverse prezentari, si poate fi fix, mobil, cu brate laterale. Pentru utilizarea unui flipchart, puteti achizitiona diverse accesorii: rezerva hartie, magneti, markere.

Avizierele pentru interior – utile pentru afisarea diverselor informatii

Panouri de pluta si table magnetice – sunt disponibile in mai multe dimensiuni, permitand expunerea diverselor informatii. Pentru panourile de pluta utilizati pioneze, iar pentru tablele magnetice diversele documente pot fi prinse cu ajutorul magnetilor. Tablele magnetice permit scrierea cu markere speciale.

Panoul textil este realizat din material, putandu-se atasa diverse informari cu pioneze speciale.

Display-uri prezentare – cu ajutorul lor, puteti afisa pliante, afise, diverse mesaje promotionale.

Plannerele magnetice sunt utilizate pentru urmarirea desfasurarii activitatilor de birou. Acestea au o suprafata magnetica, permitand scrierea cu markere. Pentru acestea, puteti achizitiona diverse accesorii: markere, bureti, benzi magnetice.

Nu in ultimul rand, ecusoanele si suporturile pentru card – excelente pentru expunerea diverselor informatii individuale, utilizate de foarte multe companii. Pentru conferinte de presa sau diverse prezentari, optati pentru ecusoane de prezentare.

In magazinul online de birotica si papetarie Office Direct, veti gasi intotdeauna produse de comunicare si prezentare de inalta calitate, iar produsele comandate vor ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt interval de timp.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.