Huawei urmărește detronarea Samsung în topul vânzărilor de telefoane mobile

author
2 minutes, 0 seconds Read

Huawei nu a ascuns niciodată îndrăznețul obiectiv pe care și l-a propus pe piața telefoanelor mobile. Chinezii vor, nici mai mult, nici mai puțin decât locul 1 în clasamentul mondial al vânzărilor până în 2020. Și se pare că sunt pe drumul cel bun.

Lansarea recentă a noilor vârfuri de gamă – Huawei P20 Pro și Huawei P20 – întăresc și mai mult intențiile constructorului asiatic. Dacă ne uităm la vânzările din 2017, atunci credem că Samsung are toate motivele să se teamă.

Anul trecut, Huawei a vândut 153 de milioane de telefoane, detronând de pe locul 2 gigantul american Apple. Acum, nu-i mai rămâne decât să lupte pentru prima poziție din top cu colosul Samsung. Asta și să reușească să-și păstreze avansul în fața americanilor, care vor da totul pentru a reveni pe poziția secundă.

Vânzările Huawei au fost impulsionate anul trecut de modelele Huawei P10, Huawei P10 Plus, Huawei P9 și Huawei P9 Lite, dar și Huawei Mate 9 și Huawei Mate 9 Pro. Strategia Huawei, de a vinde telefoane performante cu Android la prețuri accesibile, a dat roade. În plus, pentru chinezi urmează lansarea succesorului lui Huawei P10, Huawei P11 sau, după unele surse, Huawei P20.

Huawei P20/P11, cel care va înlocui flagshipul actual Huawei P10, ar urma să aibă specificatii de top, printre care și o cameră triplă principală de 40 MP și o cameră secundară Selfie de 24 MP. În plus, succesorul lui Huawei P10 va avea Face ID, după modelul Apple, și senzor de amprentă, plus o memorie de 8 GB RAM. Chinezii știu că, pentru a se bate cu giganții Apple și Samsung, nu e suficient să vinzi mai ieftin, ci trebuie și să propui specificații mai bune și să vii cu mai multe inovații.

Vezi si:  Anunturile online pot salva piata imobiliara in Targoviste

Telefoanele Huawei au devenit populare într-un timp record, grație ecranelor mari și camerelor foto foarte avansate. Cu toate acestea, chiar dacă Huawei a devenit al doilea brand de telefoane mobile la nivel global, nu are niciun model de telefon în top 10 al celor mai bine vândute și mai populare telefoane, lucru pe care l-a încercat, însă, cu Huawei P10 și, cu siguranță, îl va încerca cu proaspăt lansatele Huawei P20 și Huawei P20 Pro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.