Tu stii ce inseamna Emoji-urile inimioare?

author
1 minute, 33 seconds Read

Cu siguranta ca faci parte din categoria persoanelor care trimit mii si mii de mesaje, folosind tot felul de aplicatii. Si pentru a-ti completa cuvintele cu siguranta ca te folosesti si de emoji. Dar stiai ca fiecare emoji, are o semnificatie anume, in functie de culoarea sa?

Emoticoane care rad, drapeluri, prajiturele, fete de pisica… emoji-urile sunt cele care completeaza de minune mesajele tale de prietenie sau de iubire, postarile tale de pe Instragram sau statusurile de pe Facebook.

Iti permit deci sa spui orice, cu conditia sa stii bineinteles, ce semnifica fiecare.

Preferata tuturor- inimioara rosie. nu mai ai destule degete de la maini si de la picioare pentru a numara inimioarele pe care le primesti peste tot pe retelele sociale? Inimioara rosie este simbolul iubirii, evident, al pasiunii, la fel ca trandafirii rosii si al romantismului. Se poate trimite pe post de declaratie de dragoste, prietenilor pe care ii apreciezi sau pentru a evidentia ceva ce adori.

Inimioara in nuantele oceanului. Da, ca si superba bijuterie putata de Kate Winslet in Titani, emoji-ul in nuante de albastru poate sa fie bleu ciel sau bleu cyan. Alegerea acestei nuante are insa semnificatii multiple. Ilustreaza mai ales cele mai frumoase poze facute la malul marii. Se poate folosi si pentru a ne arata sustinerea pentru cei are sufera de autism.

Inimioara in nuante de violet pentru moda. Alegerea unei inimioare in nuante de violet este o afirmare a sinelui. Acest lucru inseamna ca esti pasionata de moda, ca esti o adevarata fashionista inraita si ca adori tot ce tine de moda si de tendinte.

Inimioara neagra, cea mai romantica. Este simbolul unui romantism exacerbat. O pasiune pe care rosul nu are cum sa o exprime.

O inimioara bio verde si eco. Aceasta nuanta inseamna ca ne simtim aproape de natura, de pamant si de elementele sale si ca suntem sensibili pentru domeniul ecologiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.