Gazduire web pentru site-uri care sa functioneze perfect

author
1 minute, 28 seconds Read

Datorita vastei palete de clienti prezenti in mediul online din ce in ce mai multe companii intra pe piata online pentru a se promova si pentru a-si extinde afacerea. O afacere profitabila inseamna un site care sa functioneze perfect in fiecare moment deoarece orice problema a procesului poate cauza pierderea unor cifre enorme din profit.

Compania Spatiul Ro va pune la dispozitie o multime de pachete de gazduire web prin care dumneavoastra va puteti consolida si pune la punct site-ul pentru a nu intampina probleme majore in viitor. Datorita diversitatii pachetelor de gazduire veti gasi cu siguranta solutia ideala atat in cazul in care detineti un site de marimi reduse cat si in cazurile in care site-ul are proportii ridicate si necesita caracteristici diferite.

Ceea ce compania Spatiul Ro aduce in ajutorul clientilor este modalitatea de stocare a serviciilor. Astfel, daca majoritatea companiilor de gazduire au un sistem uniserver de stocare a acestora, Spatiul Ro a implementat un sistem cluster in care serviciile sunt stocate pe mai multe servere. Avantajul oferirii serviciilor in sistem cluster este redat de faptul ca in momentul in care un server are probleme doar serviciul care se afla pe acel server va fi indisponibil, restul sistemului functionand in conditii normale.

In plus, suportul tehnic din aria de gazduire pe care il oferim clientilor nostrii reprezinta un sistem inovativ de rezolvare rapida a problemelor. Acestia ne pot contacta prin mail, ticket sau telefon iar in cel mai scurt timp vor avea parte de rezolvarea perfecta a problemei.

Informatii detaliate despre toate serviciile de gazduire web gasiti accesand adresa de internet a companiei: www.spatiul.ro iar in cazul in care aveti intrebari puteti apela numarul de telefon: 0332.56.92.93 deoarece avem personal special ce asigura un suport tehnic indiferent de ora.

Vezi si:  Gazduire web, Inregistrari domenii Smart-hosting.ro

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.