Qatar Airways a semnat un contract de promovare cu Ministerul Turismului

1 minute, 20 seconds Read

Conducerea companiei aeriene Qatar Airways a semnat un contract cu reprezentantii Ministerului Turismului din Emiratele Arabe. Contractul vizeaza derularea unei strategii eficiente de promovare a zborurilor aeriene catre destinatii precum: Brazilia, Qatar, India, China si Australia. Inca de la inceputul lunii iunie 2012, Ministerul Turismului a inceput derularea de programe promotionale pentru destinatii de vacanta importante, dar si promovarea curselor operate de Qatar Airways.

Enrique Meyer, director general al reprezentantei Qatar Airways din Argentina, a declarat ca operatorul arab are un program de zbor ce permite un transfer international facil pentru toti pasagerii. In plus, pentru vara 2012, biletele de avion Qatar Airways pot fi achizitionate la preturi speciale. Meyer a mai spus ca toate conexiunile aeriene pe care Qatar le realizeaza cu Argentina vor avea un efect benefic asupra economiei tarii. Acesta prevede legaturi comerciale mult mai stranse intre Qatar si Argentina si chiar realizarea de evenimente de business in parteneriat.

Oficialii Qatar Airways prevad pentru primul trimestru din 2013 incheierea unui acord cu agentii turistici din Doha si Abu Dhabi pentru a continua procesul de promovare a destinatiilor de vacanta. Pana la finalizarea strategiei de promovare pentru anul 2013, conducerea Qatar Airways se pregateste de celebrarea a doi ani de la inaugurarea rutei Doha – San Pablo (Buenos Aires). Incepand cu anul 2010, cursele catre San Pablo sunt rulate zilnic in regim non stop, iar cererile de bilete de avion sunt in constanta crestere.

Qatar Airways este o companie aeriana cu sediul central in Doha, ce opereaza peste 108 zboruri saptamanale catre 115 destinatii internationale. Cu un numar de peste 20.000 de angajati, operatorul arab detine o flota de 100 de aeronave, majoritatea fiind model Airbus.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.