Turisti multi de Halloween in Bran!!

1 minute, 40 seconds Read

Chiar daca nu este sarbatoarea noastra, in ultimii ani tot mai multi romanii au inceput sa sarbatoareasca Halloween-ul (in traditia celtica, Halloween, ca sarbatoare a focului, anunta sfarsitul anului. In Marea Britanie, Irlanda si mai ales S.U.A., unde se celebreaza în seara zilei de 31 oct., se crede ca de Halloween duhurile mortilor bantuie prin fostele lor case, iar vrajitoarele si diavolii impanzesc vazduhul) si ce locatie mai infricosatoare ca renumitul Castel Bran exista in tara noastra? Nu prea are concurenta nu? Ei bine, o multime de turisti romani si-au facut bagajele si au plecat sa petreaca Halloweenul in Bran!

Proprietarii unitatilor de cazare Bran s-au declarat extrem de multumiti de numarul turistilor care au ajuns in aceasta perioada in statiune. Tarifele nu au fost foarte ridicate, din contra, acestia au incercat sa-si atraga oaspetii cu diferite pachete promotionale. Cei care au ales sa viziteze Castelul in noaptea de Halloween au fost intampinati de insasi contele Dracula care i-a poftit pe acestia in castel si le-a prezentat fiecare incapere din cadrul acestuia. Atmosfera a fost intretinuta de diavolite iar cei mai curajosi au si dansat cu ele. Surpriza cea mai placuta a celor de la castel dar si a administratorilor de pensiuni a fost numarul destul de mare de turisti straini care au ales sa petreaca aceasta sarbatoare aici. In statiunea Bran au ajuns cateva sute de turisti, multi dintre ei sositi din tari precum Germania, Brazilia sau Statele Unite ale Americii. Acestia au fost foarte multumiti de conditiile bune de cazare dar si de tarifele mici pe care le-au achitat contra serviciilor primite.

Dup ace a trecut si seara de Halloween unde majoritatea au avut parte de distractie si adrenalina, turistii straini au ales sa viziteze imprejurimile si au fost extrem de incantati de frumusetile statiunii Bran. Vremea calda parca a tinut cu noi si ne-a ajutat sa ne facem “reclama “ pozitiva. Speram ca macar 50% dintre turistii straini care au ajuns de Halloween in tara sa mai revina si cu alte ocazii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.