Cand si cum trebuie vizitata Iordania?

author
1 minute, 17 seconds Read

Persoanele care au ocazia de a calatorii in sfarsit in Iordania, cu siguranta doresc ca totul sa reuseasca si sa nu aiba parte de neplaceri. In cazul aceasta nu trebuie decat sa profitati de informatiile urmatoare si sa incepeti organizarea calatoriei ideale.

Cand este recomandat sa fie vizitata Iordania?

Clima Iordaniei este subtropicala, ceea ce inseamna ca vara este foare cald si bate un vand fierbinte, in timp ce iarna temperaturile scad mult. Ca sa va simtiti bine intr-o vacanta in Iordania, nu sunt potrivite nici temperaturile foarte ridicate si nici zilele friguroase. Acest lucru inseamna ca ideal este sa porniti spre Iordania primavara sau toamna, cand precipitatiile nu o sa va cauzeze probleme si temperaturile o sa fie potrivite ca sa va simtiti bine. Veti putea sa faceti plaja, sa va plimbati si sa va bucurati de vacanta, fara ca vremea sa va deranjeze.

Sfaturi pentru vizitarea Iordaniei

Ca sa calatoriti in Iordania, o sa aveti nevoie de viza, pe langa actul de identitate. Cel mai simplu mod de a ajunge in tara, este sa calatoriti cu avionul. Puteti sa optati pentru zboruri directe, dar si pentru un zbor indirect. In ceea ce priveste transportul in Iordania, trebuie sa stiti ca veti putea sa optati pentru calatoriile cu microbuz sau autobuz. Din cauza faptului ca nu exista rute peste tot in tara, este o idee buna si sa inchiriati o masina. Cu ocazia calatoriilor cu masina veti putea sa vizitati mai multe atractii turistice in timp mai scurt si va recomandam sa vizitati urmatoarele orase:

  • Amman
  • Akaba
  • Madaba

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.